ΣΤΙΛ RUNWAYS

Giambatista Valli: H ρομαντική Ηaute Couture συλλογή του μας ταξιδεύει στη Σεβίλλη


Μάρθα Κουμπάνη

26 Ιανουαρίου 2021

Giambatista Valli:  H ρομαντική Ηaute Couture συλλογή του μας ταξιδεύει στη Σεβίλλη

Η παρουσίαση Giambattista Valli Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 Haute Couture ξεκίνησε με ένα soundtrack και έναν κενό τοίχο. Αλλά μόλις ένα δευτερόλεπτο αργότερα, ο γαλανός ουρανός και η όμορφη αρχιτεκτονική της Σεβίλλης, στην Ισπανία πέρασε μπροστά από τα μάτια μας, μαζί με ένα μοντέλο που στροβιλίζεται φορώντας ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα

Η συλλογή δεν ήταν μόνο μεγαλοπρεπής, αλλά τόνισε την signature σιλουέτα με όγκους του οίκου. Ο συνολικός τόνος ήταν ρομαντικός, κλασικός με στοιχεία από τις δεκαετίες του '60 και του '70 - balloon και bell sleeves, χρυσά polka dots, μακριά cape dresses και πολλά φτερά. Κυριαρχούσε επίσης η διάσταση, με looks που περιλάμβαναν βολάν σε δεκάδες layers από ταφτά, ιδιαίτερες υφές, ασύμμετρα τελειώματα και διακοσμημένα τακούνια.

Οι λεπτομέρειες όπως φιόγκοι και υφαντά λουλούδια έφταναν μέχρι τα μαλλιά και στόλιζαν ψηλά βικτοριανά updos. Υπήρχαν ακόμα headpieces, όπως μάσκες, ντελικάτα πέπλα, που προσθέτουν μυστηριώδεις νότες. Κόκκινο, μαύρο, χρυσό και κρεμ έως κοραλλί, ροζ και κίτρινο σαφράν έκαναν την παλέτα εντυπωσιακή.

Στόχος της συλλογής του Giambattista Valli Haute Couture 20 είναι να προσκαλέσει τον θεατή του σε μια στιγμή ενδοσκόπησης και να αναγνωρίσει τη σημασία των χειρονομιών. Η παρουσία του χορευτή ενσωματώνει την ιδέα ενός αγγελιοφόρου του Ολύμπου που επιδιώκει να αποκαλύψει αναμνήσεις, νέα συναισθήματα και πνεύματα στην ψυχή του πλάσματος Valli.

Όταν είναι αδύνατο να ταξιδέψουμε φυσικά, ο Couturier παίρνει το χέρι μας και μας φέρνει σε ένα οικείο ταξίδι του μυαλού μέσα από ένα συνδυασμό δύο πολιτισμών και ιστοριών, οι συνενώσεις των οποίων δημιουργούν το έδαφος για να καλωσορίσουμε την κοινωνική πρόοδο και ένα μοναδικό παράδειγμα πολιτιστικού πλούτου.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.