ΣΤΙΛ RUNWAYS

Iris Van Herpen: To θέμα της Haute Couture συλλογής ήταν τα μανιτάρια


Μάρθα Κουμπάνη

26 Ιανουαρίου 2021

Iris Van Herpen: To θέμα της Haute Couture συλλογής ήταν τα μανιτάρια

Από όλα τα πράγματα που κάποια όπως η Iris van Herpen θα μπορούσε να αναφέρει ως inspo πίσω από μια νέα συλλογή, οι μύκητες δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν να μαντέψουν. Αλλά αυτό ακριβώς ήταν το σημείο εκκίνησης για την συλλογή υψηλής ραπτικής της Άνοιξης του 2021 που παρουσιάστηκε σήμερα, και τα αποτελέσματα είναι αναπάντεχα όμορφα.

Αυτή τη σεζόν, η Ολλανδή σχεδιάστρια, της οποίας οι avant-garde sci-fi δημιουργίες την έχουν ξεχωρίσει εδώ και πολύ καιρό μίλησε για την «περιπλοκότητα των μυκήτων και της ζωής που αναπνέει κάτω από τα πόδια μας». Η συλλογή έχει τον τίτλο "Roots of Rebirth" και αποτελείται από 21 φανταστικά looks που παραπέμπουν σε ρίζες και σπόρους. Τεχνικές Lasercut που χρησιμοποιήθηκαν για τις περίτεχνες λεπτομέρειες πάνω στα φορέματα, μίνι ή μάξι. Κομμάτια που μιμούνταν το γυαλί, έδιναν έξτρα λάμψη στα ombre, αέρινα υφάσματα.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.