ΣΤΙΛ RUNWAYS

Max Mara: Παρουσίασε την resort συλλογή του στο πιο ειδυλλιακό σκηνικό


Μάρθα Κουμπάνη

1 Ιουλίου 2021

Max Mara: Παρουσίασε την resort συλλογή του στο πιο ειδυλλιακό σκηνικό
H συλλογή Max Mara παρουσιάστηκε σε ένα μαγευτικό σκηνικό

Το νησί Ischia της Ιταλίας, επέλεξε ο οίκος Max Mara και ο καλλιτεχνικός της διευθυντής Ian Griffiths για την παρουσίαση  της Resort συλλογής 2022. To γραφικό Hotel Mezzatorre, χτισμένο πάνω σ' ένα πύργο του 16ου αιώνα και με θέα τον κόλπο της Νάπολης και τις χαριτωμένες ομπρέλες στο ροζ της τσιχλόφουσκας, έγινε το ιδανικό φόντο για την κομψή συλλογή του ιταλικού οίκου.

jenny.gr
jenny.gr

Ο creative director εμπνεύστηκε από το «Local Color» του Truman Capote και τα ταξίδια, που τόσο στερηθήκαμε από την έναρξη της πανδημίας. " Tο ημερολόγιο του Capote ήταν μια υπενθύμιση ότι πρέπει να μείνεις σ' ένα μέρος αρκετό καιρό για να μπορέσεις να το μάθεις πραγματικά και ότι τα Μέσα για να φτάσεις κάπου, το ταξίδι με αεροπλάνο ή με πλοίο ή με τρένο είναι κάτι για το οποίο αξίζει να γράψεις - και να ντυθείς κατάλληλα". Η γυναίκα της Max Mara σήμερα τα θέλει όλα, τα αξίζει όλα και αυτή τη στιγμή έχει διάθεση για μπόλικη δόση από ατόφιο jet set glamour", έγραψε ο εμβληματικός οίκος".

jenny.gr

Oι γραμμές των ρούχων ήταν μια ωδή στις δεκαετίες του 50 και του 60, με new entry την φούστα με σούρες στο ύψος της μέσης, ένα lace up ζευγάρι εσπαντρίγιες και την updated εκδοχή του iconic 101801 παλτό, ραμμένο από tecno- luxe jersey.

Η παλέτα χαρακτηρίστηκε από ουδέτερους τόνους του λευκού, μαύρου, μπεζ και καμηλό, με την μονοτονία να σπάνε ροζ, μοβ και κόκκινες πινελιές, δανεισμένες από τα χρώματα του μεσογειακού τοπίου, με τα γεράνια.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS