ΣΤΙΛ RUNWAYS

5 denim trends που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο


Μάρθα Κουμπάνη

26 Ιουλίου 2021

5 denim trends που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο

Αχ, τζιν. Έχετε αναρωτηθεί πώς θα ήταν οι ντουλάπες μας χωρίς αυτό; Φοβόμαστε να σκεφτούμε. Παρόλα αυτά, όσο αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας κι αν είναι, σπάνια εμφανίζεται στα runways της high fashion. Έτσι όταν οι σχεδιαστές τα εντάσσουν στις συλλογές τους δεν μπορούμε να μην κρατήσουμε σημειώσεις. Φέτος οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας φαίνεται να συμφώνησαν ότι το μετα-πανδημικό στιλ θα συνεχίσει να έχει προτεραιότητα την άνεση, γεγονός που σημαίνει μόνο ένα πράγμα: πολύ, πολύ denim.

Aπό τον οίκο Chanel έως τον Dior, καθώς και τα labels που είναι γνωστά για την πιο casual αισθητική τους, όπως Chloé και Celine, το denim επιστρέφει το φθινόπωρο ακόμα καλύτερο.

Τι γίνεται όμως με τις κορυφαίες τάσεις; Καθώς προετοιμαζόμαστε σιγά- σιγά για τη φθινοπωρινή σεζόν, σκεφτήκαμε ότι ήρθε η ώρα να χαρτογραφήσουμε τις τάσεις που πρέπει να γνωρίζετε για το τζιν για τους επόμενους έξι μήνες.

Για αυτό τον λόγο, στραφήκαμε με προσοχή στις συλλογές των σχεδιαστών φθινοπώρου / χειμώνα του 2021 και αυτό που ανακαλύψαμε είναι ότι υπάρχουν 5 σαφείς φθινοπωρινές τάσεις τζιν.

Με τσάκιση

Autumn Denim Trends 2021: Front seams at Alberta Ferretti

ALBERTA FERRETTI

Σκούρο μπλε

Autumn Denim Trends 2021: Deep blue tones at Hermès

HERMÈS

'90S STRAIGHT-LEG

Autumn Denim Trends 2021: Classic straight-leg jeans at Celine

CELINE

Denim τσάντες

Autumn Denim Trends 2021: Denim handbags at Acne Studios

PHOTO:

ACNE STUDIOS

Μάξι φούστες

Autumn Denim Trends 2021: A denim maxi skirt at Celine

CELINE

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.