ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ο οίκος Zimmermann παρουσίασε μια συλλογή εμπνευσμένη από τα 12 ζώδια στο ξεκίνημα της NYFW


Μάρθα Κουμπάνη

11 Φεβρουαρίου 2022

Ο οίκος Zimmermann παρουσίασε μια συλλογή εμπνευσμένη από τα 12 ζώδια στο ξεκίνημα της NYFW
Η συλλογή παρουσιάστηκε στην πρεμιέρα της NYFW και έστειλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας και φαντασίας που πήγαζε στην αγάπη της σχεδιάστριας για την αστρολογία.

Με τον τίτλο «Stargazer», η φθινοπωρινή συλλογή της Nicky Zimmermann έστειλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας και φαντασίας που πήγαζε στην αγάπη της σχεδιάστριας σχεδιαστή για την αστρολογία.

«Υπήρχε πάντα κάτι τόσο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον για εμένα σχετικά με την σύγχρονη αστρολογία και την ιδέα ότι η προσωπικότητά μας επηρεάζεται από τα ζώδια γέννησής μας», είπε για τα 12 εμπνευσμένα από τα ζώδια designs, τα οποία δημιουργήθηκαν από τη Σκωτσέζα καλλιτέχνιδα, Anita Inverarity.

Signature frock dresses, μπλούζες με φουσκωτά μανίκια και φούστες με βολάν διακοσμήθηκαν με μοτίβα που παρέπεμπαν στους μαγευτικούς σχηματισμούς του ουράνιου θόλου που σε προκαλούν να τους εξερευνήσεις.

Jenny.Gr

«Η ιδέα ήταν ότι θέλαμε η συλλογή να είναι εκλεκτική, με έντονες υφές και διασκεδαστική μέσα από με μια αντίθεση prints και κατασκευών», εξήγησε η Zimmermann.

Ενώ οι σιλουέτες παραμένουν πιστές στο αβίαστα θηλυκό στιλ και τη δεκαετία του '70 της Zimmermann, τα prints με αναφορές των ζωδίων ήταν σε κάθε look, χωρίς ωστόσο να «φωνάζουν». Αντίθετα σε πολλές περιπτώσεις ήταν δύσκολο να τα εντοπίσεις.

Jenny.Gr

Η Ζimmermann φαίνεται ότι άκουσε τον Παρθένο μέσα της για αυτή την συλλογή: Η αγάπη και η προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτυπώθηκε τόσο στα περίτεχνα στριφώματα με δαντέλα, αλλά και στους φιόγκους, τις λεπτεπίλεπτες ζώνες αλυσίδες και τις πόρπες σε σχήμα μισοφέγγαρου που στόλιζαν τις μπότες της συλλογής.

Ακόμα μικροσκοπικά αστέρια σχημάτιζαν κρόσσια που κινούνταν ζωηρά στον αέρα με το βάδισμα των μοντέλων. Το αποτέλεσμα εξισορρόπησε τον χαρακτηριστικό γυναικείο ρομαντισμό του brand με την αιθέρια φαντασία, ιδανικό για τη μετάβασή μας στην Εποχή του Υδροχόου.

Δείτε το show:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.