ΣΤΙΛ RUNWAYS

LaQuan Smith: Αφήστε ό,τι κάνετε και δείτε την πιο sexy συλλογή της NYFW


Μάρθα Κουμπάνη

15 Φεβρουαρίου 2022

LaQuan Smith: Αφήστε ό,τι κάνετε και δείτε την πιο sexy συλλογή της NYFW
Ο LaQuan Smith αποφάσισε πως το 2022 θα είναι sexy as hell και ποιες είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε. Δείτε παρακάτω τι εννοούμε.

Ο Νεοϋορκέζος σχεδιαστής LaQuan Smith -αγαπημένος του fashion crowd- πριν παρουσιάσει την hot συλλογή του για το φθινόπωρο, τήρησε ένός λεπτού σιγή για τον αείμνηστο André Leon Talley - τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή της Vogue, το ταλέντο και η επιρροή του οποίου άλλαξαν ριζικά τη βιομηχανία της μόδας. Εκτός από μια συγκινητική χειρονομία, με αυτόν τον τρόπο ο σχεδιαστής έδωσε την ευκαιρία στους καλεσμένους του να πάρουν κυριολεκτικά μια ανάσα, πριν τα εκρηκτικά looks που σχεδίασε παρελάσουν μπροστά στα μάτια τους.

Η συλλογή ήταν η επιτομή του cool sexyness και ο Smith επέλεξε έναν ξεχωριστό χώρο για να την παρουσιάσει: ένα κτίριο στο κέντρο της πόλης που συνήθιζε να είναι το Down Town Association, ένα ιδιωτικό member’s club που ιδρύθηκε το 1859.

Το show άνοιξε η εντυπωσιακή Julia Fox, με μαύρο εφαρμοστό φόρεμα με cut-outs και σειρές από βραχιόλια βέργες, ενώ ακολουθούσε η Amelia Gray με το πιο hot κόκκινο σύνολο.

«Η γυναίκα μου είναι λίγο προκλητική και υπάρχει κάτι αρκετά προκλητικό σε αυτόν τον χώρο», είπε ο Smith πριν από τo show.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας κατά τα οποία όροι όπως «comfort dressing» ή «loungear» χαρακτήρισαν το γυναικείο ντύσιμο, ο Smith θέλησε να επαναφέρει τον παράγοντα sex στην δημιουργία με μια «άτακτη» συλλογή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλές παγιέτες, υπέροχα παλτό και super short μίνι φούστες που στο πίσω μέρος αποκάλυπταν τους γλουτούς - σαν μια σύγχρονη εκδοχή του wild στιλ του Studio 54. «Αυτή η συλλογή αφορούσε πραγματικά την αναβίωση της Νέας Υόρκης και τον εορτασμό της ζωής, ξανά», είπε ο Smith. «Ήθελα να δημιουργήσω μια συλλογή που θα έδινε στις γυναίκες μια αίσθηση ελπίδας και γιορτής».

Jenny.Gr

Η χρωματική του παλέτα περιλάμβανε ουδέτερα χρώματα, σε συνδυασμό με «ηλεκτρικά» χρυσά, κόκκινα και μπλε, που διεγείρουν το οπτικό νεύρο. Τα outfits από παγιέτες συνδυάζονταν με shearling ή γούνινα πανωφόρια, χαμηλοκάβαλα παντελόνια που αποκάλυπταν τα κόκαλα του γοφού. Τα φορέματα ήταν κοντά με βαθιά V λαιμόκοψη, ενώ το δερμάτινο παντελόνι είχε φερμουάρ σαν moto jacket. Όσο για τα statement outerwear o Smith είπε: «Είναι όλα αυτά τα εντυπωσιακά νεοϋορκέζικα shearlings, με αυτές τις μικρές σέξι σιλουέτες από κάτω. Έξω κάνει κρύο, αλλά η γυναίκα αυτή κάπου πάει».

Δείτε τα looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS