ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του jenny.gr αυτή την εβδομάδα νο5


6 Νοεμβρίου 2016

roloi.jpg

Τίνα Σβίγκου, Beauty Editor

Η αγορά αυτής της εβδομάδας πραγματικά μου έλυσε τα χέρια στο καθημερινό μου ντεμακιγιάζ. Το CLERIA Refreshing Micellar Water ήταν το προϊόν που έψαχνα για να αφαιρώ το καθημερινό αλλά και το βραδινό μου makeup, παρέχοντας παράλληλα στην επιδερμίδα μου ενυδάτωση. Σαφώς αυτό το super ενυδατικό προϊόν δε μου αντικατέστησε το serum και την ενυδατική μου κρέμα. Μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου με το  CLERIA Refreshing Micellar Water ακολουθεί το τελετουργικό ενυδάτωσης! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς είναι τρομερά καταπραϋντικό για το πρόσωπο και χαρίζει μία απίστευτη φρεσκάδα. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Κατερίνα-Ναργκίς Ατζάς, Deco Editor

Αυτή την εβδομάδα, ήθελα να βρω ένα αρωματικό χώρου που να μυρίζει όμορφα και όχι έντονα για το καθιστικό του σπιτιού. Μετά από πολλά τεστ αρωμάτων, κατέληξα στο αγαπημένο μου Daphne and Blackberry: Σαγηνευτικό, ευδιάθετο και ταυτόχρονα ζεστό άρωμαΗ μυρωδιά του σε παρασύρει σε ένα ταξίδι απόλυτης χαλάρωσης και ταυτόχρονα κάνει τον χώρο του καθιστικού σου, να μυρίζει όμορφα και να αποπνέει ζεστασιά. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση και η stylish συσκευασία του θα σε κάνει να το λατρέψεις, καθώς μοιάζει σαν ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό σπιτιού.

Τζουλιάννα Καρνεζή, Διατροφολόγος

Τα smoothies αποτελούν ιδανική επιλογή για το ξεκίνημα της ημέρας αφού μας χορταίνουν, μας γεμίζουν ενέργεια, πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και το πιο σημαντικό είναι πεντανόστιμα. Μερικά συμβάλουν και στην αποτοξίνωση του οργανισμού και μας βοηθάνε να χάσουμε κιλά. Και επειδή το πρωινό είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεύματα της ημέρας, αποφάσισα να αγοράσω ένα μπλέντερ ThermoResist της Kenwood για να φτιάχνω από εδώ και στο εξής το δικό μου αγαπημένο smoothie. Μια δοκιμή είμαι σίγουρη ότι θα σας πείσει και το μπλέντερ θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος.

Νίκη Χάγια, Αρχισυντάκτρια

Δεν μου αρέσει να φοράω κοσμήματα και αξεσουάρ (γι αυτό άλλωστε έχω τα τατουάζ μου) και δεν μου αρέσουν και καθόλου τα ρολόγια, διότι με αγχώνουν και το άγχος ως γνωστόν βλάπτει σοβαρά την υγεία! Όμως αυτό εδώ το αξεσουάρ της Samsung, το Gear Fit2 δεν είναι ένα οποιοδήποτε ρολόι. Καταρχήν είναι σαν να έχεις τον Κιτ (τον θυμάστε από τον Ιππότη της Ασφάλτου;) στο χέρι σου. Βλέπω ποιος με παίρνει τηλέφωνο, λαμβάνω τα μηνύματα του facebook και του what's up, μου λέει πόση ώρα έχω μείνει αδρανής για να αρχίσω να περπατώ (γιατί ως γνωστόν και το πολύ το καθισιό κάνει κακό), πόσα βήματα έχω κάνει, πόσο νερό έχω πιει, μετρά τους παλμούς της καρδιάς μου, μου λέει πόσα σκαλιά ανέβηκα, ενώ μπορώ να το χρησιμοποιήσω και όταν τρέχω ή κάνω άλλους είδους άσκηση και στο τέλος μου δείχνει διάρκεια, απόσταση και πόσες θερμίδες έχω κάψει. Τώρα που το σκέφτομαι αν μου έφτιαχνε και τον αγαπημένο μου latte, το παντρευόμουν.

Το βιβλίο που διαβάζουμε

Τα Κορίτσια της Έμα Κλάιν από τις εκδόσεις Ψυχογιός είναι το βιβλίο που μας συντροφεύει αυτή την εβδομάδα μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και στο σπίτι λίγο πριν πέσουμε για ύπνο. Κάθε σελίδα είναι και μία μεταφορά στην Αμερική των χίπηδων και του Σαν Φρανσίσκο. Γλώσσα εξαιρετικά λυρική γεμάτη εικόνες και αρώματα και ήχους. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.