ΣΤΙΛ SHOPPING

5 shopping tips για τις εκπτώσεις


MMEINTANI

15 Ιουλίου 2017

janni-deler-nlytrend-by-lisaolssondsc-8615.jpg

Ωστόσο, όπως κάθε φορά, μπορούμε να θυμόμαστε ορισμένα χρήσιμα tips ώστε να μην καταλήξουμε να χαλάσουμε όλο το budget μας σε πράγματα που δεν θα φορέσαμε και απλά είχαν έκπτωση.

1. Επιλέξτε κομμάτια που ξέρετε ότι θα φορέσετε

Έχω κάνει αμέτρητες φορές το λάθος να πάρω κάτι εντελώς ξένο από το δικό μου στιλ, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να κρέμεται αφόρετο στη ντουλάπα. Σκεφτείτε τα ρούχα που έχετε ήδη στη γκαρνταρόμπα σας και κάντε στο μυαλό σας συνδυασμούς, ώστε να μην καταλήξετε με κάτι που δεν ξέρετε με τι να το φορέσετε.

Shopping guide: Τα μπικίνι που θα σας κάνουν να λάμψετε στην παραλία

[gallery-717158]

 

2. Κάντε μια έρευνα αγοράς

Αν για παράδειγμα ψάχνετε ένα κλασικό τζιν ή μία pencil φούστα, μπορείτε πρώτα να κάνετε μια μικρή έρευνα παρά να αγοράσετε αυτό που θα βρείτε σο πρώτο κατάστημα που θα μπείτε  - εκτός βέβαια αν ψάχνετε κάτι πολύ ειδικό, από συγκεκριμένο brand. Πολλές φορές μάλιστα το online shopping συμφέρει ακόμα περισσότερο, οπότε ρίξτε μια ματιά και στο διαδίκτυο πρώτα. 

 

3. Ποντάρετε στο διαχρονικό

Πολλά είναι τα trends που βλέπουμε κάθε μέρα να κάνουν την εμφάνισή τους, πόσα όμως από αυτά θα φοριούνται και την επόμενη σεζόν; Αυτά είναι και εκείνα στα οποία αξίζει να επενδύσετε. Ωραία τα φορέματα με flamingos, αλλά του χρόνου δεν θα θέλουμε ούτε να τα βλέπουμε. 

Shopping guide: Τα παπούτσια που θα σας χαρίσουν likes στο Instagram

[gallery-717177]

 

4. Κινηθείτε γρήγορα

Όσες περιμένουν το τέλος των εκπτώσεων, οι πιθανότητες είναι να μην βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών. Αν βρείτε ένα κομμάτι που θέλατε να αγοράσετε αλλά κάνατε πίσω λόγω της τιμής του, μην κάνετε δεύτερες σκέψεις.

Shopping guide: Τα playsuits που θα φοράμε από το πρωί ως το βράδυ

 

5. Η σωστή εφαρμογή είναι το μυστικό

Ποτέ μην κάνετε το λάθος να αγοράσετε ένα ζευγάρι παπούτσια ένα νούμερο μικρότερο απλά επειδή είναι σε έκπτωση, ή ένα φόρεμα που δεν εφαρμόζει σωστά. Θα δυσκολευτείτε να το φορέσετε αργότερα και σίγουρα θα μετανιώσετε την αγορά σας.

Shopping guide: Παπούτσια με τακούνια άνετα για όλη μέρα

[gallery-717076]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.