ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα ωραιότερα no size δώρα για να πάρετε στους αγαπημένους σας την εποχή του click away


Μάρθα Κουμπάνη

19 Δεκεμβρίου 2020

Τα ωραιότερα no size δώρα για να πάρετε στους αγαπημένους σας την εποχή του click away

Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, αυτές είναι οι πιο χαρούμενες και γιορτινές ημέρες του χρόνου, που περιλαμβάνουν βόλτες και παιχνίδια με τα παιδιά, επίσημες βραδινές εξόδους και ατελείωτο shopping με δώρα για τους αγαπημένους μας. Όχι το 2020, οk το εμπεδώσαμε.

Την εποχή της πανδημίας και του lockdown που το e-shopping είναι στο peak του, οι περισσότερες από εμάς βρισκόμαστε στο σπίτι να περιμένουμε πώς και πώς τον courier να χτυπήσει το κουδούνι. Από την άλλη, πρόσφατα μπήκε στη ζωή μας και ο όρος click away που κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές ακόμα πιο δύσκολη σπαζοκεφαλιά. 

jenny.gr

Όταν πρόκειται για αγορές δώρων για τον στενό σας κύκλο, πιθανότατα γνωρίζετε τόσο το προσωπικό τους γούστο αλλά και μέγεθος. Ή, και όχι. Επιπλέον όταν ψωνίζετε για άλλους, όπως για παράδειγμα μια ξαδέλφη ή συνάδελφο, τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο δύσκολα. Αλλά σε περίπτωση αμφιβολίας, τα κομψά δώρα χωρίς μέγεθος είναι μια εύκολη λύση. Στην πραγματικότητα, μερικά από τα πιο μοντέρνα δώρα στην αγορά είναι one size - περιλαμβάνονται κοσμήματα και αξεσουάρ (ακόμα και παπούτσια), που θα κάνουν κάθε γυναίκα χαρούμενη.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.