Τα πιο μαγευτικά Χριστουγεννιάτικα Δέντρα σε περιμένουν στη LEROY MERLIN!

Μιας και όλοι οι στολισμοί των Χριστουγέννων περιστρέφονται γύρω από το δέντρο, ψάξαμε και βρήκαμε τον Νο1 προορισμό για χριστουγεννιάτικα δέντρα, που χωρίς καμία έκπληξη είναι η LEROY MERLIN!

Ο ερχομός του Δεκέμβρη θυμίζει σε όλους μας και τον ερχομό των εορτών, γι’ αυτό και με το που μπει ο μήνας, ξεκινούν και οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί. Φέτος ειδικά, αυτά τα Χριστούγεννα, τα περιμένουμε όλοι πως και πως, μιας και θα είναι η πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια που θα τα γιορτάσουμε σε πλήρη κανονικότητα! Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος για να δημιουργήσεις έναν εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό, μιας και φέτος θα έχεις την ευκαιρία να προσκαλέσεις στο σπίτι σου όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Και μιας και όλοι οι στολισμοί των Χριστουγέννων περιστρέφονται γύρω από το δέντρο, ψάξαμε και βρήκαμε τον Νο1 προορισμό για χριστουγεννιάτικα δέντρα, που χωρίς καμία έκπληξη είναι η LEROY MERLIN! Παρακάτω ακολουθούν όλα όσα μπορείς να βρεις στη LEROY MERLIN για να φτιάξεις τα πιο μαγικά Χριστούγεννα!

 

Στη LEROY MERLIN θα βρεις χριστουγεννιάτικα δέντρα σε ασυναγώνιστες προσφορές! 

 

 

Καταρχάς, πριν ξεκινήσουμε να βλέπουμε αναλυτικά τι χριστουγεννιάτικα δέντρα παίζουν στη LEROY MERLIN, αξίζει να αναφερθούμε στις εξαιρετικές τιμές και προσφορές της τόσο για τα δέντρα όσο και για όλα τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα είδη της. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στην ποικιλία της θα βρεις χριστουγεννιάτικα δέντρα σε τεράστιο εύρος τιμών ανάλογα με τις προδιαγραφές τους και θα μπορέσεις να εντοπίσεις μια πραγματικά value for money λύση σύμφωνα με το budget σου. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο που πάντα ονειρευόσουν, στη LEROY MERLIN μπορείς να το κάνεις δικό σου χωρίς δεύτερη σκέψη για το κόστος του!

 

Ανακάλυψε χριστουγεννιάτικα δέντρα χιονισμένα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! 

 

 

Βλέποντας την τεράστια ποικιλία της LEROY MERLIN σε δέντρα, τα χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα ξεχώρισαν στα μάτια μας, καθώς δίνουν μια πολύ όμορφη, χειμωνιάτικη πινελιά στη συνολική εικόνα των στολισμών. Μάλιστα, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτά που είναι πράσινα και έχουν το εφέ του χιονιού ή σε κατάλευκα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Επίσης ανάμεσα στις επιλογές που σου προσφέρει η LEROY MERLIN σε χριστουγεννιάτικα δέντρα χιονισμένα, θα βρεις και αυτά που έχουν το εφέ του πεύκου και έχουν πάνω τους κουκουνάρια, τα οποία θα κάνουν την τέλεια επιλογή για όσους τους αρέσουν τα φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα, αλλά θέλουν και ταυτόχρονα να προστατεύσουν το περιβάλλον.

 

Βρες χριστουγεννιάτικα δέντρα slim ή μικρά για το δωμάτιο ή το γραφείο σου! 

Μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές αυτά τα Χριστούγεννα, είναι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα slim, τα οποία φυσικά και δεν απουσιάζουν από τη γκάμα της LEROY MERLIN! Αν ψάχνεις λοιπόν μια πιο μοντέρνα επιλογή, που δεν θα πιάνει και τόσο πολύ χώρο στο σπίτι σου, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο slim ίσως να είναι το ιδανικό για σένα. Ακόμη, αν χρειάζεσαι και δεντράκια εσωτερικού χώρου για να στολίσεις το γραφείο, το χωλ ή την κρεβατοκάμαρά σου, τότε ρίξε μια ματιά και στα μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα που διαθέτει η LEROY MERLIN και σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

 

Αμέτρητα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο σου που δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα!  

 

 

Μετά από το δέντρο, next step είναι να αποκτήσεις και τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που θα το φωτίσουν. Στη LEROY MERLIN θα βρεις αμέτρητα φωτάκια και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και χριστουγεννιάτικες φιγούρες φωτιζόμενες που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τον πιο εντυπωσιακό εορταστικό φωτισμό!

Έπειτα από τα λαμπάκια, πρέπει να συνεχίσεις βρίσκοντας τις χριστουγεννιάτικες μπάλες που θα ταιριάξουν καλύτερα με το γούστο σου και το στυλ που θες να δώσεις στο δέντρο σου. Η LEROY MERLIN σου προσφέρει αναρίθμητες χριστουγεννιάτικες μπάλες, είτε σε σετ είτε και ξεχωριστά, σε ποικιλία χρωμάτων όπως ροζ, κόκκινες, χρυσές, πράσινες, λευκές, μπλε, ασημί, κ.α. για να μπορέσεις να δώσεις στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου τις αγαπημένες σου αποχρώσεις!

 

 

Μετά όμως από τα λαμπάκια και τις μπάλες, έρχεται η επιλογή για τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα στολίδια και η LEROY MERLIN για άλλη μια φορά δεν μας απογοητεύει! Ανάμεσα στη γκάμα της με τα χριστουγεννιάτικα θα βρεις εκατοντάδες στολίδια σε ποικιλία σχεδίων και υλικών όπως ξύλινα, βελούδινα, γυάλινα, από πορσελάνη, ακόμη και πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα στολίδια που μοιάζουν σαν να είναι χειροποίητα! Ό,τι λοιπόν κι αν χρειάζεσαι για τον στολισμό του δέντρου σου θα το βρεις στη LEROY MERLIN!

 

Τα πάντα για το δέντρο και τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση #giatospitimas είναι στη LEROY MERLIN!

 

 

Εκτός όμως από όλα τα προϊόντα που διαθέτει η LEROY MERLIN για να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, έχει δημιουργήσει και πολλές προτάσεις για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τόσο του δέντρου, όσο και του υπόλοιπου σπιτιού σου! Συγκεκριμένα, η LEROY MERLIN σου προτείνει 4 διαφορετικά στυλ χριστουγεννιάτικης διακόσμησης:

-Το στυλ Neo Classic το οποίο περιλαμβάνει τα κλασικο χρώμα διακόσμησης των Χριστουγέννων με κόκκινες μπάλες, στολίδια και διακοσμητικά

-Το στυλ Nature για αυτούς που θέλουν τις λευκές και τις μπεζ αποχρώσεις στους στολισμούς τους

-Το στυλ Glamour για αυτούς που προτιμούν την πιο ρομαντική διακόσμηση με αποχρώσεις του ροζ, του μωβ και του μπεζ

-Το στυλ Country Charm για αυτούς που θέλουν να τολμήσουν μια πιο μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση φέτος και να παίξουν με τις λευκές και τις μπλε αποχρώσεις.

 

 

Αυτή τη χρονιά λοιπόν η LEROY MERLIN πάει ένα βήμα παραπέρα και σου προσφέρει όλα τα εφόδια για να αποκτήσεις όχι μόνο το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και να πετύχεις τη μαγευτική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που πάντα ονειρευόσουν! Καθοδηγήσου με τις προτάσεις διακόσμησης που σου προσφέρει και απόκτησε όλα τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που θα ταιριάξουν γάντι με το γούστο και το χώρο σου! Bonus tip: αν δεν είσαι ήδη μέλος, γράψου και στο LEROY MERLIN club για να κερδίσεις προνομιακές τιμές για όλες σου τις αγορές!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.