STAR STYLE

H Kate Middleton απέδειξε πως αυτή η τσάντα είναι το trend του 2019


Αφροδίτη Σακκά

30 Ιανουαρίου 2019

20181031_zaa_m160_005.jpg

Τους τελευταίους μήνες, η δούκισσα του Cambridge έχει δοκιμάσει διάφορα trends της εποχής. Είναι fan των oversized αξεσουάρ για τα μαλλιά, αγαπά ένα κομψό μποτάκι με κορδόνια και έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη προτίμηση για το croc print. Με άλλα λόγια, είναι θερμή υποστηρίκτρια των αξεσουάρ που έχουν κερδίσει τον κόσμο της μόδας. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως δεν έχει διατηρήσει το προσωπικό της στιλ - και απόδειξει η πράσινη τσάντα που κράτησε σε μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manu Atelier (@manu_atelier) on

Στην επίσκεψή της στο Dundee της Σκωτίας, η Kate Middleton διάλεξε ένα καρό παλτό Alexander McQueen στις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου (το οποίο είχε ξαναφορέσει το 2012), ένα πράσινο κασκόλ, suede γόβες Tod's και μαύρα γάντια. Αυτό που όμως έκανε τη διαφορά ήταν η μικροσκοπική τσάντα του brand Manu Atelier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton and Charlotte ? (@katemiddletonandprincess) on

Η πράσινη επιλογή της Middleton ήταν ένα mix σοφιστικέ στιλ και σύγχρονης κομψότητας - όπως και το στιλ της - με γεωμετρικό design και μικρό χερούλι. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα διαλέγει μία μικροσκοπική τσάνα, αφού το Νοέμβριο της περσινής χρονιάς, είχε εμφανιστεί με μία mini τσάντα με croc print, αποδεικνύοντας πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του 2019.

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ