STAR STYLE

Το αξεσουάρ που φορά η Pippa Middleton όταν είναι καλεσμένη σε γάμο


Αφροδίτη Σακκά

21 Μαΐου 2019

20180713_zaa_ap2_401.jpg

Το να βρούμε το τέλειο outfit όταν είμαστε καλεσμένες σε γάμο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αλλά γι' αυτό έχουμε τα αγαπημένα μας fashion icons - και η Pippa Middleton, συγκεκριμένα, έχει τη λύση στο να δείχνει το look μας προσεγμένο και σχεδόν... royal. Η Middleton έχει παρευρεθεί σε αρκετούς γάμους ανά τα χρόνια και γι' αυτό φαίνεται πως έχει αναπτύξει μία στιλιστική φόρμουλα, την οποία ακολουθεί συνεχώς. Ένα φόρεμα με prints, κομψές γόβες και statement αξεσουάρ στα μαλλιά, όπως καπέλα και στέκες.

Η αδερφή της δούκισσας του Cambridge παρευρέθηκε με τον σύζυγό της στον γάμο της Lady Gabriella Windsor και έδειχνε εξαιρετικά λαμπερή. Η Middleton διάλεξε ένα midi φόρεμα Kate Spade, με floral print και φουσκωτά μανίκια, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες στην ίδια μπλε απόχρωση, γκρι τσάντα και με μία oversized, βελούδινη στέκα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Velvet Streets (@thevelvetstreets) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royally Obsessed Podcast (@royallyobsessedpodcast) on

Οι στέκες έχουν επιστρέψει στις λίστες με τα μεγαλύτερα trends στα αξεσουάρ για το 2019 και αποτελεί την τέλεια προσθήκη για να δείξει ένα outfit άμεσα fashionable και προσεγμένο.

 

Δείτε ακόμη: Tα looks της Pippa Middleton