ΣΤΙΛ STREET STYLE

Όταν το street style γίνεται τέχνη


28 Σεπτεμβρίου 2015

main.original.585x0-12.jpg

Το street style πλέον αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στο χώρο της μόδας. Δίνει έμπνευση, προμοτάρει τα trends και προτείνει νέες εκδοχές στου συνδυασμούς. Μία ματιά στα μεγαλύτερα αλλά και τα μικρότερα fashion sites παγκοσμίως αποδεικνύει ότι το street style είναι πια μία ξεχωριστή κατηγορία που τόσο οι fashionistas όσο και οι μόδιστροι λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψη τους. Με αφετηρία τις bloggers λοιπόν, στήθηκε γύρω από το street style μία τεράστια βιομηχανία που αφορά σε ολόκληρο τον κόσμο της μόδας και του στιλ.

Βρισκόμαστε λοιπόν σε περίοδο αναζητήσεων των επόμενων τάσεων σε μόδα και ομορφιά αφού τα fashion weeks για την άνοιξη και το καλοκαίρι του ’16 βρίσκονται στα μισά της διαδρομής τους. Τα catwalks ωστόσο δεν είναι το μόνο μέρος που έχει πάνω του όλα τα βλέμματα. Οι δρόμοι στις πρωτεύουσες μόδας σφύζουν από ζωή και στιλ κι έτσι τα φλας τρέχουν να προλάβουν τα πιο stylish outfits, όπως τα προτιμούν οι fashionistas. Κι επειδή πολλές φορές τα κορίτσια στους δρόμους τα καταφέρνουν πολύ καλά, κάποιοι εμπνέονται κι έχουν υπέροχες ιδέες όπως αυτή που θα δείτε παρακάτω. Μερικά από τα πιο stylish street looks από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης έγιναν illustrations από τα χέρια της ταλαντούχας Emily Brickel Edelson και το αποτέλεσμα...;

[gallery-487018] Photo credits:whowhatwear.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.