ΣΤΙΛ STREET STYLE

Φέτος συνδυάζουμε την άνεση με το glam chic


MMEINTANI

19 Οκτωβρίου 2014

Κάτι που βλέπω να συμβαίνει γενικότερα, να πω την αλήθεια. Άνετα, πρακτικά και ευκολοφόρετα, τα παπούτσια σε στιλ sneakers κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στο street style. Και τι είναι αυτό που μας έκανε να τα αγαπήσουμε ξαφνικά με τόσο πάθος, που δεν το βλέπαμε πριν; Οι αμέτρητες επιλογές που πλέον τα έχουν αναβαθμίσει σε statement κομμάτια και όχι σε απλά "αθλητικά" παπούτσια.

Από μια απλή λεπτομέρεια όπως ένα ενδιαφέρον μοτίβο μέχρι πιο εντυπωσιακά details, όπως διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τα συγκεκριμένα μοντέλα ικανά να φορεθούν από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Ίσως για αυτό να έχω αγαπήσει και τα μοντέλα της νέας συλλογής της Replay, αφού στοιχεία όπως διακοσμητικά τρουκς και strass ή αλυσίδες που κοσμούν τα αθλητικά τους μποτάκια, τα κάνουν super επιλογές για να δώσω στο look μου αυτό το "κάτι", ακόμα και όταν τα συνδυάζω με ένα απλό τζιν και το αγαπημένο μου δερμάτινο jacket.

Και βέβαια, για όλες εκείνες τις φορές που θέλω να νιώθω extra fancy, σκέφτομαι πόσο ωραία θα δείχνουν και με ένα παντελόνι σε metallic απόχρωση, αφού το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο glamorous, χωρίς όμως να δείχνει υπερβολικό. 

[gallery-715843]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.