ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το φόρεμα που αγαπάνε όλες οι fashion influencers


MMEINTANI

26 Νοεμβρίου 2017

thanksgiving-outfit-idea-sweater-dress-over-the-knee-boots-the-girl-from-panama-1.jpg

Τα sweater dresses, τα φορέματα δηλαδή που θυμίζουν πουλόβερ και είναι λίγο πιο χουχουλιάρικα και cozy, είναι από εκείνα τα κομμάτια που όπως λέμε "ζούμε" μέσα σε αυτά. Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να εκμεταλλευτούμε το πόσο άνετα είναι αλλά και το πόσο stylish μπορούν να δείξουν, είναι να δοκιμάζουμε να τα φοράμε με άλλο τρόπο κάθε φορά.

Με over the knee μπότες

Προσωπικά τον τελευταίο καιρό το έχω εκθειάσει το συγκεκριμένο στιλ στα παπούτσια αφού θεωρώ ότι δίνουν ένα ιδιαίτερα sexy twist σε κάθε look, κάτι που ισχύει περίτρανα και για τα sweater dresses.

Το κόλπο για να φαίνεται σα να φοράτε over the knee μπότες

[gallery-717844]

Με ankle boots

Η πιο εύκολη και άνετη επιλογή, ειδικά για τη σεζόν που διανύουμε. Αν σας φαίνεται πολύ casual συνδυασμός, τολμήστε να επιλέξετε ένα ζευγάρι μποτάκια σε κάποιο έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο για παράδειγμα, αφού φέτος τα κόκκινα μποτάκια είναι το trend που έχουμε δει όσο λίγα άλλα - και ταιριάζουν υπέροχα με φορέματα σε γκρι, λευκό ή μαύρο.

5 τρόποι για να φορέσουμε τα κόκκινα μποτάκια

[gallery-717403]

Με ένα διχτυωτό καλσόν

Τα fishnet leggings είπαμε και πρόσφατα ότι έχουν επιστρέψει για τα καλά και, το να τα συνδυάσουμε με ένα loose sweater dress είναι ίσως η πιο safe αλλά κομψή επιλογή που μπορούμε να κάνουμε για άνετα αλλά εντυπωσιακά outfits.

Πώς μπορεί να δείξει chic το διχτυωτό καλσόν

[gallery-717868]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.