ΣΤΙΛ STREET STYLE

Μικροκαμωμένη με μεγάλο στήθος: Aυτή η Instagrammer ξέρει πώς να είστε κομψές αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία


22 Δεκεμβρίου 2019

Μικροκαμωμένη με μεγάλο στήθος: Aυτή η Instagrammer ξέρει πώς να είστε κομψές αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία

Πολύ συχνά οι απλές γυναίκες μας εμπνέουν με τα look και τα ενδιαφέροντα σύνολα τους. Πλέον, το Instagram γίνεται το βήμα όπου μπορούν να εκφράσουν το στιλ και την προσωπικότητα τους. Έτσι κάνοντας scroll down γνωρίζουμε νέες (και ωραίες) γυναίκες που κάτι έχουν να μας πουν και για το δικό μας στιλ. Αυτή τη φορά πέσαμε πάνω στην Courtney, η οποία έχει έναν ιδιαίτερο σωματότυπο, είναι petite με μεγάλο στήθος.

Κάθε σιλουέτα έχει τα δικά της μυστικά στιλ και οι μικροκαμωμένες με πλούσιο ντεκολτέ μπορούν να ντυθούν κομψά ακολουθώντας το παράδειγμα της Instagrammer.

Η ίδια έχει πολύ λεπτά πόδια και ύψος 1,62. Έτσι επιλέγει να αποκαλύψει τα πόδια με μίνι φορέματα ή αν επιλέξει μίντι φούστες τις συνδυάζει με τακούνια. Σε ότι αφορά το μπούστο τα ρομαντικά πουκάμισα με κλειστό λαιμό ή τα πλεκτά με μικρό V είναι η ιδανική επιλογή για να μην δείχνει too sexy αλλά κομψή.

Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία καλό είναι να αποφεύγουν το layering, και να προτιμούν cropped τελείωμα στα παντελόνια που χαρίζουν ύψος. Έτσι θα αναδειχτούν και θα εντυπωσιάσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.