ΣΤΙΛ STREET STYLE

Tα πιο δημοφιλή fashion brands του 2019 - Έγιναν αμέτρητες φορές repost στο Instagram


22 Δεκεμβρίου 2019

Tα πιο δημοφιλή fashion brands του 2019 - Έγιναν αμέτρητες φορές repost στο Instagram

Το 2019 ήταν ένα ενδιαφέρον έτος για τη μόδα. Προτεραιότητα στο μυαλό τόσο των σχεδιαστών όσο και των καταναλωτών η βιωσιμότητα στην μόδα και η κατανόηση του αντίκτυπου που έχει η βιομηχανία στον κόσμο.

Όσον αφορά τις τάσεις, διαφαίνονται δύο στρατόπεδα: είτε είστε μεγιστάνας ή μινιμαλιστής. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά πράγματα που ένωσαν το fashion crowd και πρωταγωνίστησαν.

Υπάρχουν πολλές νέες εταιρίες που ξεκινούν αυτές τις μέρες, ειδικά όταν η Instagram διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στο marketing και promotion και στην προώθηση, Έτσι το να ξεχωρίσει κάποιος είναι δύσκολο. Ωστόσο ορισμένα εμπορικά σήματα μόδας και σχεδιαστές κατάφεραν να επηρεάσουν και να διαμορφώσουν τα trends ( από τις μικροσκοπικές τσάντες Jacquemus, στα πέδιλα Bottega Veneta), μας έδωσαν νέους τρόπους να σκεφτούμε το στιλ, αλλά τελικά μας έκαναν να νιώθουμε καλά φορώντας τα.

Είναι ενδιαφέρον ότι η χρονιά αυτή που φεύγει, δεν ανέδειξε μόνο νέα brands, αλλά και επανέφερε στο προσκήνιο παλαιότερα κλασικά ονόματα όπως τα Dr. Martens. Aυτά ήταν τα πιο δημοφιλή fashion brands του 2019.

BOTTEGA VENETA

JACQUEMUS

KHAITE

TEVA

FAITHFULL THE BRAND

DR. MARTENS

THREE GRACES

THE FRANKIE SHOP

CECILIE BAHNSEN

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.