ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η Hailey Bieber μας άφησε άναυδες με την τελευταία της εμφάνιση - Με μπότες που δεν είναι μπότες


Μάρθα Κουμπάνη

27 Φεβρουαρίου 2020

Η Hailey Bieber μας άφησε άναυδες με την τελευταία της εμφάνιση  - Με μπότες που δεν είναι μπότες

 Η Hailey Bieber είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα και style icon. Αγαπάει τα sporty chic σύνολα και μας έχει συνηθίσει σε baggy παντελόνια, τα οποία συνδυάζει με chunky trainers. H καθημερινή της γκαρνταρόμπα είναι γεμάτη από υπερμεγέθη φούτερ τα οποία δεν διστάζει να φορέσει με κλασικά παλτό και ψηλοτάκουνες μπότες. Ειδικά οι τελευταίες είναι οι αγαπημένες της για τα πιο sexy και cool looks. Αυτή την φορά όμως το πήγε ένα βήμα παραπέρα. 

Η τελευταία της εμφάνιση με σύνολο Sally LaPointe απλά μας άφησε χωρίς λόγια. Με μοβ σύνολο, που αποτελείται από μακριά δερμάτινη φούστα με ψηλό σκίσιμο, πλεκτό πουλόβερ και ... μπότες που δεν είναι μπότες. Το περίεργο αυτό κομμάτι από την νέα συλλογή του οίκου αγκάλιαζε τα πόδια της μέχρι τον μηρό σαν over the knee, ωστόσο αν κοιτάξετε καλύτερα, ανοίγει στο κάτω μέρος σαν παντελόνι και από μέσα αποκαλύπτονται οι killer γόβες της. Το outfit ολοκλήρωσε με χρυσά κοσμήματα και κομψή τσάντα.

Ίσως η καλύτερη της εμφάνιση μέχρι σήμερα.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.