ΣΤΙΛ STREET STYLE

8 φορές που η Emily Ratajkowski έβγαλε βόλτα τον σκύλο της με στιλ που ζηλέψαμε και θα αντιγράψουμε


24 Μαρτίου 2020

8 φορές που η Emily Ratajkowski έβγαλε βόλτα τον σκύλο της με στιλ που ζηλέψαμε και θα αντιγράψουμε

Αυτές τις ημέρες της καραντίνας και όσο #μένουμε_σπίτι μας, αναζητάμε συνεχώς νέες δραστηριότητες και απολαμβάνουμε περισσότερο τα μικρά καθημερινά πράγματα. Η βόλτα με τον σκύλο μας είναι ένα από αυτά και ειδικά μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας, αποτελεί την καλύτερη δικαιολογία για να βγούμε λίγο να περπατήσουμε, να απολαύσουμε την ανοιξιάτικη φύση και να ξεχαστούμε από όσα άσχημα συμβαίνουν γύρω μας.

Επιπλέον, είναι ο μόνος λόγος να ντυθούμε για να βγούμε έξω και να φτιάξει λίγο η διάθεσή μας. Τι φοράμε όμως, όταν βγάζουμε βόλτα το κατοικίδιο μας; Aφήστε το πάνω στην Emily Ratajkowski που είναι ειδική σε αυτό. Το γνωστό μοντέλο μάς εμπνέει συχνά με τις στιλάτες εμφανίσεις της και τα street style looks της. Δεν είναι λίγες οι φορές που βγάζει βόλτα τον σκύλο της Colombo, μόνη ή με το σύζυγό της και εντυπωσιάζει με τα απλά και cool σύνολά της.

Είναι λοιπόν η στιγμή να κλέψουμε ιδέες από τα outfits της: Tζιν παντελόνια, Oversized σακάκια, cropped tops και κολάν, συνδυάζονται με statement μποτάκια και πανωφόρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.