ΣΤΙΛ STYLING TIPS

DIY: Κάντε γιορτινό το λευκό πουκάμισό σας


19 Δεκεμβρίου 2012

Φορέστε το στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και εντυπωσιάστε.

Για εσάς που θέλετε να φορέσετε λευκό πουκάμισο για το Christmas look σας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα σας έχω μερικές προτάσεις για το πως να αξιοποιήσετε το κλασσικό λευκό πουκάμισο που πιθανόν όλες έχετε στην ντουλάπα σας με ελάχιστα χρήματα. Μπορείτε έτσι να πετύχετε ένα πολύ κομψό και λαμπερό ανδρόγυνο look ή να συνοδεύσετε την pencil ή maxi φούστα σας απογειώνοντας τον ασπρόμαυρο συνδυασμό σας.

Σκεφτείτε πως μια βελούδινη ή σατέν μαύρη κορδέλα σε σχήμα φιόγκου θα μπορούσε να κλείσει με στυλ το λαιμό του πουκαμίσου σας. Η μαύρη κορδέλα θα μπορούσε επίσης να αντικατασταθεί από μια μπορντό ή κυπαρισσί κορδέλα για ένα πιο δυνατό αποτέλεσμα. Η ιδέα μιας εντυπωσιακής καρφίτσας θα ήταν επίσης πολύ stylish για το πουκάμισο σας. Μία από τις τελευταίες τάσεις που θα μπορούσε να κάνει μοδάτο το λευκό πουκάμισο σας, είναι να φορέσετε κολλητά στο λαιμό ένα κομψό collar κολιέ. Ακόμη, ένα μαντήλι με παγιέτα ή μεταλλικές λεπτομέρειες στο λαιμό ψηλά ή να πέφτει χαλαρά θα μπορούσε να προσγειώσει τη λάμψη της παγιέτας στο look σας. Η παγιέτα θα μπορούσε επίσης να κάνει αισθητή την εμφάνιση της σε ένα γυαλιστερό και εκθαμβωτικό γιλέκο. Μια άλλη έξυπνη ιδέα θα ήταν να αντικαταστήσετε τα κουμπιά του πουκαμίσου σας με χρυσά ή ασημί δίνοντας εύκολα και οικονομικά μεγαλύτερη ένταση και μια πιο glam διάθεση. Για εσάς που έχετε πιο rock διαθέσεις, μπορείτε να καρφώσετε καρφιά ή τρουκς στο γιακά του λευκού πουκαμίσου σας. Για ένα μοναδικό και αυθεντικό ανδρόγυνο look, θα μπορούσατε να ξεχωρίσετε επιλέγοντας εντυπωσιακά γυαλιστερά ή όχι μανικετόκουμπα. Παίξτε λοιπόν με τα αξεσουάρ και δώστε στο λευκό πουκάμισο σας το ύφος που θέλετε για εντυπωσιακές γιορτινές εμφανίσεις.

Δείτε μερικές φωτογραφίες για να πάρετε ιδέες: [gallery-93362]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.