ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι να φορέσετε στις επίσημες περιστάσεις του καλοκαιριού;


10 Ιουνίου 2015

bc0d06fcc6e3e6de769c981bad8202eb.jpg

Σίγουρα θα έχετε αρκετές και λίαν συντόμως πλησιάζουν. 

Κάθε καλοκαίρι προκύπτει ο ίδιος προβληματισμός: τί θα φορέσουμε σε ένα γάμο ή μία βάφτιση που σίγουρα όλες έχουμε στα άμεσα καλοκαιρινά πλάνα μας. Ένα είναι το μόνο σίγουρο πως το minimal & chic στιλ θα ικανοποιήσει το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα της κάθε περίστασης. Να θυμάστε πως δεν χρειάζονται έντονα κομμάτια κι αξεσουάρ για να ξεχωρίσετε. Αρκεί, για παράδειγμα, μία λευκή ολόσωμη φόρμα με αρχαιοελληνικού ύφους κοσμήματα ή ένα bohemian φόρεμα με λαχούρια με τα fringed σανδάλια σας. Τα flashy χρώματα, τα prints, τα διαχρονικό λευκό και μαύρο, οι αριστοκρατικές παστέλ ή γήινες αποχρώσεις είναι μερικές από τις ασφαλείς & μοδάτες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Extra tip: Όταν είστε καλεσμένες σε νησί, το μακρύ καφτάνι με κεντήματα και χάντρες είναι ιδανικό για να αποφύγετε τις «στημένες» επίσημες εμφανίσεις που έχουν πλέον ξεπεραστεί. Σε αυτή την περίπτωση, αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και προτιμήστε ένα ζευγάρι ή πλατφόρμες για όσες δεν αποχωρίζονται τα ψηλοτάκουνα.

[gallery-455802]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.