ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 5 χρώματα που ταιριάζουν υπέροχα στις μελαχρινές


MMEINTANI

10 Νοεμβρίου 2017

cover81035.jpg

Σήμερα θα κάνουμε focus στο πιο συνηθισμένο αλλά παρόλα αυτά εντυπωσιακό hair color, τουλάχιστον στη χώρα μας, δηλαδή τις μελαχρινές. Μπορεί να επικρατεί η πεποίθηση ότι το ξανθό χρώμα είναι πιο εκτυφλωτικό, τα καστανά ή μαύρα μαλλιά όμως με τη σειρά τους είναι αρκετά πιο μυστηριώδη και σαγηνευτικά, ειδικά αν επιλέξουμε να ντυθούμε με το σωστό χρώμα που θα τα αναδείξει.

NAVY BLUE

Πιο απαλό και ήρεμο από το μαύρο, το συγκεκριμένο αριστοκρατικό μπλε θα ταιριάξει τέλεια με τα καστανά μαλλιά σας, αφού θα κάνουν μια ανεπαίσθητη αντίθεση μεταξύ τους, ενώ με το μαύρο η τελική εικόνα θα ήταν πολύ πιο dark.

ΦΛΟΓΕΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Το χρώμα που μοιάζει να φτιάχτηκε για τις μελαχρινές. Έντονο, αισθησιακό και απόλυτα sexy, σε συνδυασμό με τα καστανά μαλλιά δείχνει όσο chic αλλά και όσο σαγηνευτικό πρέπει.

ΡΟΖ

Οι παλ αποχρώσεις του ροζ μπορεί να δείχνουν ωραίες σε συνδυασμό με τα ξανθά μαλλιά, οι καστανομάλλες όμως καλό είναι να επιλέγουν μία πιο έντονη εκδοχή, αν θέλουν πραγματικά να κλέψουν τις εντυπώσεις.

ΛΕΥΚΟ/ΜΠΕΖ/ΚΡΕΜ

Οι ουδέτερες και πιο neutral αποχρώσεις εννοείται πως είναι ο απόλυτος καμβάς για να αναδειχτούν τα σκουρόχρωμα μαλλιά, δημιουργώντας το πιο ωραίο κοντράστ.

ΚΙΤΡΙΝΟ

Ένα χρώμα που στα ξανθά μαλλιά δεν ταιριάζει και τόσο, το αντίθετο όμως όταν πρόκειται για καστανά. Από το πιο ανοιχτό κίτρινο μέχρι το πιο φθινοπωρινό μουσταρδί, επιλέξτε το για μια φωτεινή φθινοπωρινή εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα:
Ο λάθος συνδυασμός που θα φοράμε όλες την άνοιξη του 2018

[gallery-717630]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.