4 βασικά tips για να φοράμε ψηλοτάκουνα το καλοκαίρι

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018
heels91835.jpg

Από ένα κάλεσμα σε γάμο ή σε κάποιο άλλο επίσημο event μέχρι μια απλή έξοδο που θέλουμε όμως να την κάνουμε πιο ιδιαίτερη, ένα ζευγάρι τακούνια είναι πολύ πιθανό να θελήσουμε να το φορέσουμε ακόμα και τώρα με τον καύσωνα, επομένως καλό είναι να γνωρίζουμε ορισμένα μυστικά που θα κάνουν αυτή την επιλογή μας πιο εύκολη.

1. ΠΟΥΔΡΑ. Λίγο ταλκ μέσα στα παπούτσια σας μπορεί να κάνει θαύματα, από το να απορροφά τον ιδρώτα και τις οσμές μέχρι να σας βοηθάει να μη γλιστράτε.

2. ΦΡΕΣΚΑΔΑ. Εάν το καλοκαίρι επιλέγετε κλειστά παπούτσια, όπως γόβες ή mules, για παράδειγμα, καλό είναι να τα αφήνετε να στεγνώνουν και να τα αερίζετε μετά από κάθε χρήση, αφήνοντας κάποιο χρονικό διάστημα (έστω και λίγες ώρες) πρωτού τα ξαναφορέσετε.

3. ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ. Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων tips, καλό είναι να μην ξεχνάτε να ψεκάζετε τα πόδια σας με λίγο αποσμητικό πρωτού φορέσετε κλειστά παπούτσια, αφού τώρα το καλοκαίρι μοιάζει πιο αναγκαίο από ποτέ.

4. ΤΑΙΝΙΑ. Λίγη ταινία διπλής όψης θα σας σώσει σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να βάλετε ένα ζευγάρι δύσκολα τακούνια. Αυτό άλλωστε είναι και το μυστικό όλων των διάσημων celebrities στις επίσημες εμφανίσεις τους, μιας και χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη ταινία τόσο στα φορέματα όσο και στα παπούτσια τους.

Gallery: Τα tips για να περπατάτε πανεύκολα με τακούνια

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις συμβουλές που θα βρείτε στη gallery από πάνω θα σας κάνουν να φορέσετε τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα ακόμα και τώρα με τη ζέστη, χωρίς να μετανιώσετε την ώρα και τη στιγμή που τα επιλέξατε αντί για φλατ. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα