ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το πιο εύκολο outfit για τον ερχομό του φθινοπώρου


Αφροδίτη Σακκά

1 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_649340_248.jpg

Μπορούμε να πούμε πως το καλοκαίρι τελείωσε κι επίσημα - ακόμα κι αν η θερμοκρασία δείχνει να μην επιτρέπει ακόμη να φορέσουμε τις φθινοπωρινές μας γκαρνταρόμπες. Ωστόσο, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της νέας σεζόν και εμείς θα την καλωσορίσουμε με τον πιο stylish τρόπο.

Επειδή η στιλιστική μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο συχνά προκαλεί μία σύγχιση όσον αφορά το πώς θα ντυθούμε καθημερινά, υπάρχει ένας πολύ απλός συνδυασμός που μπορεί να μας λύσει τα χέρια - και να ταιριάζει και στις δύο εποχές.

Συνδυάστε, λοιπόν, το αγαπημένο σας καλοκαιρινό, αέρινο maxi φόρεμα με ένα ζευγάρι κομψά αθλητικά και θα πετύχετε τον τέλειο μεταβατικό στιλιστικό συνδυασμό από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Μία απλή αλλαγή, όπως το να διαλέξετε κλειστά παπούτσια αντί για τα σανδάλια σας, μπορεί να αλλάξει εντελώς ένα look, χωρίς να το κάνει να φαίνεται απαραίτητα "χειμερινό".

Καλό φθινόπωρο!

 

Δείτε ακόμη: 6 τάσεις που θα φοράμε το φθινόπωρο 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.