ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το στιλ παπουτσιού που θα φέρει την πολυτέλεια στο look σας


Αφροδίτη Σακκά

12 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_649014_054.jpg

Το καλοκαίρι είδαμε να κυριαρχούν trends όπως σκουλαρίκια με κοχύλια, τσάντες από χάντρες και σαγιονάρες - όλα, είχαν έναν πιο "χαλαρό" τόνο. Για το φθινόπωρο όμως, τα νέα trends είναι πιο προσεγμένα και πολυτελή. Κι αυτό ισχύει κυρίως όταν μιλάμε για παπούτσια. Από κλασσικές γόβες, μέχρι σανδάλια με λουράκια και τακούνια με λεπτομέρειες από κρυστάλλους, υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία στα trends στα παπούτσια που μπορεί να ανανεώσει κάθε outfit. 

Βέβαια, υπάρχει ένα συγκεκριμένο το οποίο όχι μόνο θα κάνει το look μας πιο κομψό, αλλά θα δείχνει και πιο πολυτελές. Κι αυτό είναι το crocodile στιλ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alice Catherine (@alicecatherine) on

Τα crocodile παπούτσια εμφανίστηκαν στα catwalks των Ganni και Tory Burch, αλλά τα βλέπουμε ήδη και σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Το καλύτερο με το συγκεκριμένο trend είναι πως δείχνει πάντα προσεγμένο και αριστοκρατικό, ενώ δεν χρειάζεται να είναι αληθινό δέρμα για να δείχνει ακριβό - μπορείτε να βρείτε πολλά mock-croc παπούτσια που να έχουν το ίδιο effect. 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε τη statement φούστα το 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.