ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το πιο εύκολο φθινοπωρινό outfit με μόνο δύο κομμάτια


Αφροδίτη Σακκά

20 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_651480_219_1.jpg

Έχετε αρχίσει κι εσείς να νιώθετε τον αέρα του φθινοπώρου στην ατμόσφαιρα - και κυριολεκτικά; Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει και εμείς ανυπομονούμε να φορέσουμε τα φθινοπωρινά μας looks όσο πιο γρήγορα γίνεται. Βέβαια, η εποχή ακόμη είναι μεταβατική και ενδεχομένως να αντιμετωπίζουμε μία μικρή δυσκολία στις στιλιστικές μας επιλογές καθημερινά, αφού πολλά από τα ρούχα στη ντουλάπα μας είναι είτε πολύ καλοκαιρινά, είτε πολύ χειμερινά.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχει λύση και είναι πολύ πιο εύκολη απ' όσο φαντάζεστε. Ένα ιδανικό outfit για τη μεταβατική εποχή του φθινοπώρου περιλαμβάνει μία κομψή ολόσωμη φόρμα και ένα ζευγάρι κομψά μποτάκια. Τα jumpsuits βρίσκονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends της εποχής - τα έχουμε δει στις αγαπημένες μας street style stars σε total denim looks ή σε γήινες αποχρώσεις. Συνδυάστε, λοιπόν, το αγαπημένο σας jumpsuit με ένα ζευγάτι μαύρα chelsea ή cowboy boots και έχετε στα χέρια σας το πιο ευέλικτο και stylish outfit για τη φετινή σεζόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trust Me, Buy This (@trustmebuythis) on

 

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα street style looks από το London Fashion Week 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.