ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 (σχεδόν) total black συνδυασμοί για κομψό αποτέλεσμα


Αφροδίτη Σακκά

23 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_651190_069_1.jpg

Τα total black outfits για κάποιους είναι τρόπος ζωής και για κάποιους άλλους προορίζονται για μέρες που θέλουν να φύγουν γρήγορα από το σπίτι ή να νιώσουν σαν Γαλλίδα fashion editor. Όπως και να ΄χει, όλες μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι ένα ολόμαυρο outfit δείχνει εξαιρετικά chic. Ωστόσο, αυτό που σίγουρα δε θέλουμε είναι το look μας να δείχνει... πένθιμο - γι' αυτό κι εμείς εμπιστευόμαστε ξανά το αγαπημένο μας fashion crowd στο Instagram για να δημιουργήσουμε μερικούς (σχεδόν) total black συνδυασμούς που θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση τη Δευτέρα το πρωί που θα τρέχουμε για το γραφείο.

Είτε είναι ένα blazer με ένα μαύρο τζιν, είτε ένα culotte με ένα ζευγάρι κομψές εσπαντρίγιες (ναι, προλαβαίνουμε ακόμα να φορέσουμε τις αγαπημένες μας εσπαντρίγιες!) η λεπτομέρεια σε ένα total black look μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η απαραίτητη έμπνευση, παρακάτω:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Hill (@emmahill) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzy Hadfield (@shotfromthestreet) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Bathgate (@brittanybathgate) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsey Holland (@ropesofholland) on

 

Δείτε ακόμη: Οι μπότες που φοράμε με τζιν το φετινό φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.