ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το πιο εύκολο outfit για τις ζεστές μέρες του φθινοπώρου


Αφροδίτη Σακκά

28 Οκτωβρίου 2018

abaca_656361_042_1_1.jpg

Αν βρεθήκατε κι εσείς μπροστά στη ντουλάπα σας σήμερα το πρωί, να κοιτάτε τα ρούχα σας χωρίς να ξέρετε ποιο είναι το κατάλληλο ντύσιμο για σήμερα, δεν είστε μόνες. Μπορεί να έχομε μπει στο φθινόπωρο, ωστόσο, η θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά υψηλή, δημιουργώντας ενός είδους στιλιστική σύγχιση σε όλους.

Jacket ή όχι jacket; Πουκάμισο με τον κίνδυνο να κρυώσουμε ξαφνικά ή πουλόβερ που θα το μετανιώσουμε μετά από λίγο; Η μεταβατική αυτή σεζόν δεν είναι εύκολη υπόθεση όσον αφορά το καθημερινό μας ντύσιμο, αλλά ευτυχώς, υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που μπορούν να μας γλυτώσουν από διάφορα στιλιστικά λάθη. Το κλειδί της υπόθεσης αυτή τη περίοδο, είναι να συνδυάζουμε κομμάτια που προσφέρουν μία ενδιάμεση κατάσταση.

Ένα πολύ καλό παράδειγμα, είναι ο συνδυασμός πουλόβερ με κοντή φούστα και μποτάκια. Μπορούμε πάντα μέσα από το πουλόβερ να φορέσουμε μία λεπτή μπλούζα, σε περίπτωση που ζεσταθούμε, ενώ αν πέσει η θερμοκρασία θα είμαστε καλυμμένες. Μία mini ή midi φούστα θα ταιριάξει υπέροχα σε μία ηλιόλουστη φθινοπωρινή μέρα, ενώ τα μποτάκια θα συμπληρώσουν το κομψό look. Αν θέλετε, προσθέστε μερικά αξεσουάρ, όπως μία stylish τσάντα ή έναν μπερέ.

Δείτε επίσης: Πώς να φορέσετε τα ankle boots φέτος το φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.