ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πουλόβερ και φούστα: Πώς να φορέσετε το απόλυτο Sunday look


Αφροδίτη Σακκά

11 Νοεμβρίου 2018

abaca_652373_114.jpg

Το Instagram είναι αν όχι η πιο βασική, μία από τις πιο βασικές πηγές έμπνευσης αυτόν τον καιρό. Αν είστε σαν κι εμάς, είναι πολύ πιθανό να ανοίγετε το app στο κινητό σας κάθε πρωί για να πάρετε ιδέες τόσο για τα καθημερινά σας looks, όσο και για να σχεδιάσετε stylish outfits για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alizée Gamberini (@alizeegamberini) on

Κι όταν σκεφτόμαστε Σαββατοκύριακο, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι άνετα και μαλακά ρούχα που θα μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και συγχρόνως θα δείχνουν προσεγμένα. Ειδικά τις μέρες του φθινοπώρου, είναι κάποια πολύ συγκεκριμένα κομμάτια που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη καρδιά μας: μιλάμε φυσικά για τα αγαπημένα μας πουλόβερ. Βέβαια, το να φοράμε πουλόβερ και τζιν παντελόνι συνεχώς μπορεί να καταλήξει βαρετό, ειδικά όταν θέλουμε να το φορέσουμε από μέσα για πιο κομψό αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Η λύση σε αυτό είναι να το φορέσουμε με την αγαπημένη μας mini ή midi φούστα, βάζοντας το από μέσα είτε ολόκληρο, είτε μόνο το μπροστινό του μέρος. Το συγκεκριμένο κόλπο όχι μόνο θα δώσει άμεσα στο outfit μας το απαραίτητο stylish touch, αλλά θα το διατηρήσει αρκετά ευέλικτο και κατάλληλο για οποιαδήποτε περίσταση. Με λίγα λόγια, έχετε το απόλυτο Sunday look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

 

Δείτε ακόμη: 9 τρόποι να φορέσετε midi φόρεμα όπως τα fashion girls

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.