ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε το neon trend το 2019


Αφροδίτη Σακκά

15 Ιανουαρίου 2019

streetfashion_milano_2018_145.jpg

Στα catwalks της Άνοιξης/Καλοκαίρι 2019 πήραμε μία ιδέα για το τι πρόκειται να φοράμε την επόμενη σεζόν και αν βγάλαμε ένα συμπέρασμα, αυτό είναι πως τα 80s (ξανα)ήρθαν για να μείνουν. Από tie-die ποδηλατικά σορτς, μέχρι oversized βάτες, η φετινή άνοιξη θα περιλαμβάνει ακόμα ένα ιδιαίτερο trend που δύσκολα μένει απαρατήρητο: το neon.

Aποχρώσεις του πράσινου, πορτοκαλί και φούξια έκαναν την εμφάνισή τους και στα τέσσερα Fashion Weeks που πέρασαν, αν και η Βρετανική σκηνή του design υιοθέτησε λίγο περισσότερο το συγκεκριμένο trend, όπως είδαμε στις πασαρέλες των House of Holland και Emilia Wickstead.

Βέβαια, ένα trend που κάνει την εμφάνισή του στα catwalks δεν είναι απαραίτητα εύκολη υπόθεση όσον αφορά το καθημερινό ντύσιμο, συν το ότι το neon trend πάντα θα τραβήξει μερικά βλέματα. Γι' αυτό υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το συνδυάσουμε, που είναι περισσότερο διακριτικοί και προσεγμένοι - από απλά αξεσουάρ, μέχρι συνδυασμούς με πιο απαλούς τόνους.

Δείτε τη gallery για περισσότερο styling inspo: 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.