ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Valentine's Day: Το τέλειο look με μόνο 3 κομμάτια


Αφροδίτη Σακκά

11 Φεβρουαρίου 2019

abaca_654667_062.jpg

Πριν καλά καλά το καταλάβουμε, μπήκε ο Φεβρουάριος και είμαστε μερικές μέρες πριν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν έχουμε σχεδιάσει ακόμα το look μας για τη γιορτή της αγάπης. Μην ανησυχείτε: Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές ιδέες της τελευταίας στιγμής έτσι ώστε να δημιουργήσετε το ιδανικό outfit για το ρομαντικό night out σας.

Ο καθένας έχει διαφορετική ιδέα για το τέλειο date night - και το αντίστοιχο outfit. Μπορεί να περάσετε μία ήρεμη βραδιά στο σπίτι ή να θέλετε να σχεδιάσετε μία βραδινή έξοδο. Ό,τι κι αν κάνετε, αν θέλετε να είστε λαμπερή και δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε ένα πολύπλοκο, fashion-forward outfit διαλέξτε ένα total black look και συνδυάστε το με ένα ιδιαίτερο κόσμημα, όπως ένα oversized κολιέ ή με τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια.

Μπορείτε να φορέσετε μία μαύρη, midi φούστα και να τη συνδυάσετε με ένα απλό μαύρο top και τα κοσμήματά σας, ή ένα απλό little black dress και τις αγαπημένες σας γόβες.

Total black με ένα κομψό κόσμημα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe) on

 

Δείτε ακόμη: 5+1 κόκκινα κραγιόν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.