ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 trends στα παπούτσια που θα φοράμε το φετινό φθινόπωρο


Αφροδίτη Σακκά

26 Αυγούστου 2019

3 trends στα παπούτσια που θα φοράμε το φετινό φθινόπωρο

Το καλοκαίρι έρχεται στο τέλος του - είτε το θέλουμε, είτε όχι - και όσο κι αν απομακρυνόμαστε από τις μέρες στις παραλίες, έχουμε αρκετούς λόγους για να είμαστε ενθουσιασμένες για το φθινόπωρο που έρχεται. Η νέα σεζόν φέρνει μαζί διάφορα φρέσκα trend, κάνοντας τον αποχωρισμό μας με το καλοκαίρι λίγο πιο εύκολο. Οι πασαρέλες είναι μία καλή πηγή έμπνευσης για τα νέα trends, αλλά μερικές φορές το Instagram μπορεί να προβλέψει ποια είναι αυτά που θα μείνουν.

Μετά από μία γρήγορη έρευνα, συγκεντρώσαμε τα 3 βασικά trends που θα δούμε στα παπούτσια την ερχόμενη σεζόν, με έμπνευση από τα αγαπημένα μας fashion girls:

Mary Janes

Το συγκεκριμένο στιλ είναι κλασικό - αλλά διαχρονικό. Είναι μία εύκολη εναλλακτική στις μπαλαρίνες ή τα τακούνια και μπορούν να δώσουν ένα κομψό retro touch. Μπορούν να συνδυαστούν με φορέματα και χοντρό καλσόν τον χειμώνα.

Chunky Oxfords

Το trend αυτό έρχεται για να αντικαταστήσει τα chunky σανδάλια που κυριάρχησαν φέτος το καλοκαίρι και μπορεί να συνδυαστεί με αέρινα φορέματα και straight leg jeans τον χειμώνα. Είναι, επίσης, εξαιρετικά πρακτικά.

Μπότες με τετράγωνο σχήμα

Τα σανδάλια με τετράγωνο σχήμα κυριάρχησαν το φετινό καλοκαίρι και τώρα οι μπότες με τετράγωνο σχήμα έρχονται να τα αντικαταστήσουν στη λίστα με τα μεγαλύτερα trends. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα prints και να τις συνδυάσετε με midi φορέματα και το αγαπημένο σας τζιν για το φθινόπωρο.

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα looks από το Copenhagen Fashion Week

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.