ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Η βασίλισσα Letizia με το λευκό φόρεμά της είναι η επιτομή του summer-chic


The Jennettes

12 Αυγούστου 2020

Η βασίλισσα Letizia με το λευκό φόρεμά της είναι η επιτομή του summer-chic

Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο κομψές κυρίες. Η βασίλισσα Letizia έχει έναν δικό της τρόπο να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, χωρίς ωστόσο να είναι εκκεντρική και φυσικά,δίχως να χάνει την στιλιστική της προσωπικότητα. Κάθε της εμφάνιση είναι κι ένα μάθημα στιλ, από την πιο απλή μέχρι την πιο επίσημη. 

jenny.gr

Αυτό λοιπόν, συνέβη και με την πρόσφατη εμφάνισή της στο πλάι του συζύγου της, Φιλίππου ΣΤ΄ μαζί με τις κόρες τους σε μία επίσκεψή τους σε κέντρο νεότητας στην Palma de Mallorca κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών. 

jenny.gr

Η όμορφη Letizia φόρεσε ένα κιπούρ, λευκό φόρεμα Vintage Ibiza με κοντό μανίκι και γιακά, το οποίο τόνιζε διακριτικά τη μέση της με μία ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Το συνδύασε με ένα από τα πιο καλοκαιρινά παπούτσια, ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες σε nude απόχρωση κι ολοκλήρωσε το look με μία ψάθινη τσάντα κι ένα απλό, δροσερό ponytail. 

jenny.gr

Πρόκειται για ένα τόσο εύκολο outfit που με κάποιο τρόπο ταιριάζει σε πολλές καλοκαιρινές περιστάσεις. Το κατάλληλο accessorizing κάθε φορά είναι στο χέρι σας για να το φέρετε στα δικά σας στιλιστικά μέτρα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.