ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ποιες μπαλαρίνες πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Μαΐου 2024

Ποιες μπαλαρίνες πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου;
Instagram/lindatol_
Οι μπαλαρίνες που καλό θα είναι να υπάρχουν μέσα στη ντουλάπα σου

Οι μπαλαρίνες είναι διαχρονικά, κλασικά και αγαπημένα -ανάμεσα στις γυναίκες- παπούτσια. Έχουν κυριαρχήσει ανάμεσα από τα φλατ -και όχι μόνο- εξαιτίας της balletcore φρενίτιδας και τις επιστροφής στα retro κομμάτια, κάτι που προστάζει το sustainability μέσα μας και γύρω μας. Οι μπαλαρίνες είναι άνετες, γλυκές και ταιριάζουν με τα περισσότερα outfits.

Υπάρχουν πάρα πολλά στιλ από μπαλαρίνες για να διαλέξεις, για να αποφασίσεις πιο «κολλάει» περισσότερο με την προσωπικότητά σου και την αισθητική σου. Από την άλλη μεριά όμως, υπάρχουν 5 στιλ που καλό είναι να έχουμε στην ντουλάπα μας, μιας και είναι τα πιο πρακτικά, στιλάτα και διαχρονικά κομμάτια. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και μάθε ποιες έχεις ήδη και ποιες όχι. Κράτα σημειώσεις!

1. Οι εντελώς απλές

2. Οι slingbacks

3. Οι δίχρωμες

4. Οι mary janes

5. Οι μεταλιζέ

Αφού διάβασες για τις 5 μπαλαρίνες που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.