ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα παπούτσια και η τσάντα που κρατούν οι Influencers έχουν την υπογραφή Βottega Veneta


9 Σεπτεμβρίου 2019

Τα παπούτσια και η τσάντα που κρατούν οι Influencers έχουν την υπογραφή Βottega Veneta

 Toυς τελευταίους μήνες τα κορίτσια της μόδας δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στα ρούχα και αξεσουάρ (κυρίως σε αυτά) ενός οίκου που έμοιαζε ξεχασμένος, του Bottega Veneta. 
O ιταλικός οίκος μόδας βλέπει τις πωλήσεις του να εκτοξεύονται, από τότε που ανέλαβε δημιουργικός διευθυντής ο Daniel Lee τον Ιούλιο του 2018. 
Ο πρώην διευθυντής ready-to-wear του Céline έφερε νέο αέρα και έκανε τους πάντες να μιλούν για τα αξέσουαρ του Bottega Veneta. To τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλο και περισσότερες Influencers να επιλέγουν το pouch bag ή τα square-toe τακούνια με την υπογραφή του, για να συνοδεύσουν τις εμφανίσεις τους.


 Αν και modern minimal, τόσο η τσάντα, αλλά ακόμα περισσότερο τα παπούτσια, διχάζουν με το στιλ και την ασιθητική τους.
Πρόκειται για ένα ζευγάρι γόβες, με τετράγωνη μύτη, φτιαγμένες από μαύρο δίχτυ, που αποκαλύπτει το πεντικιούρ. Μια εντυπωσιακή, χρυσή αλυσίδα «δένει» στον αστράγαλο και στολίζει το -ούτως ή άλλως- ιδιαίτερο σχέδιο.

Δεν είναι όμως αυτό το μοναδικό ζευγάρι παπούτσια του οίκου που γίνεται ανάρπαστο, από τις πιο ενημερωμένες fashionista.

 Αντικείμενα λατρείας, αποτελούν ήδη και τα mules επίσης με τετράγωνο κόψιμο και την πιο cool γαλάζια απόχρωση. 
Οσο, για την τσάντα, ακολουθεί την λογική clutch, χωράει τα απαραίτητα και είναι ό,τι πιο elegant, για ασυναγώνιστες εμφανίσεις, με μια vintage πινελιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για τα επόμενα It αξεσουάρ που θα δούμε σε κάθε Εβδομάδα Μόδας.

 

 

 Δείτε ακόμη: Fashion trend: Flat παπούτσια για όλες τις ώρες

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.