ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα παπούτσια που φοράνε τα fashion girls με τζιν


Αφροδίτη Σακκά

25 Ιουλίου 2019

Τα παπούτσια που φοράνε τα fashion girls με τζιν

Το τζιν είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια σε μία γκαρνταρόμπα - άλλωστε, μπορεί να φορεθεί από το γραφείο, μέχρι το Σαββατοκύριακο, μέχρι τη βραδινή έξοδο.

Φυσικά, εξαρτώνται πολλά από την επιλογή παπουτσιού. Τα παπούτσια έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν αμέσως το πώς δείχνει το τζιν μας - για παράδειγμα, σε ένα πάρτι, ένα ζευγάρι τακούνια διακοσμημένα με πέτρες θα ανανεώσουν το τζιν, ενώ ένα ζευγάρι μπαλαρίνες θα το κάνουν να δείχνει πιο προσεγμένο αν έχει σκισίματα.

Τι παπούτσια φοράμε λοιπόν με τζιν; Κάναμε μία μικρή έρευνα στα Instagram feeds των αγαπημένων μας fashion girls και καταλήξαμε σε μερικά outfits που μπορούν να σας εμπνεύσουν για τη φετινή σεζόν:

Σανδάλια με λεπτά straps

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της εποχής και είναι ιδιαίτερα κολακευτικά. Φορέστε τα με ένα straight leg τζιν και ένα ρομαντικό top.

Mπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες μπορούν να φορεθούν με οποιοδήποτε μήκος τζιν, αλλά δείχνουν ιδιαίτερα κομψές με ένα cropped τζιν.

Slides

Τα slides είναι άνετα και μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με mom's jeans και ένα αμάνικο top, από το γραφείο μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Γόβες με πέτρες

Ένα ζευγάρι μυτερές γόβες διακοσμημένες με πέτρες ή με μία oversized αγκράφα δείχνουν πάντα κομψές και πολυτελείς - και αν συνδυαστούν με τζιν, μπορούν να του δώσουν επίσημο αέρα και να λειτουργήσουν σε πολλές περιστάσεις, από βραδινές εξόδους μέχρι cocktail parties.

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι να φορέσετε το τζιν σας και να μη δείχνει βαρετό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.