COOL GREECE TRAVELLERS

5 μικρές συμβουλές για ταξίδια που θα έδινε κάθε travel blogger


18 Σεπτεμβρίου 2019

fashion-travels.jpg

Άλλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς πριν από ένα ταξίδι, αναζητώντας οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να τους φανεί χρήσιμη σε πολυάριθμα websites, αγοράζοντας ταξιδιωτικούς οδηγούς και κρατώντας σημειώσεις.

Άλλοι δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά και περιμένουν μια νέα περιπέτεια απλά να «ξεδιπλωθεί» με το που προσγειωθεί το αεροπλάνο τους. 

jenny.gr

Σε κάθε περίπτωση μια travel blogger θα μας έδινε τις εξής απλές συμβουλές:

  • Νιώσε τον παλμό και την αύρα της πόλης που επισκέπτεσαι για πρώτη φορά επιλέγοντας να περπατήσεις όσο πιο πολύ μπορείς. Εναλλακτικά νοίκιασε ποδήλατο.
  • Δοκίμασε κάθε τοπικό φαγητό ή λιχουδιά αλλά προτίμησε επίσης να γνωρίσεις τους τοπικούς designers ή brands ώστε να αγοράσεις ρούχα, αξεσουάρ, design αντικείμενα ή souvenirs που θα σου θυμίζουν για πάντα το ταξίδι σου.
  • Δες το μέρος που επισκέπτεσαι από ψηλά. Ανέβα σε λόφους ή σε ψηλά κτίρια. Η θέα από ψηλά σου εξασφαλίζει μια πιο συνολική εικόνα που πολλές φορές, ανάλογα με το μέρος, μπορεί να είναι από γοητευτική έως μαγευτική.
  • Πριν διαλέξεις εστιατόριο ή bar, ρώτησε οπωσδήποτε έναν ή περισσότερους ντόπιους να σου αποκαλύψουν τα κρυμμένα διαμαντάκια του μέρους που επισκέπτεσαι.
jenny.gr

Την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουμε θα βάλουμε στην βαλίτσα μας την καλύτερή μας διάθεση και αυτές τις μικρές,  δοκιμασμένες συμβουλές.


Marina Athinaiou

 

Δείτε περισσότερα