COOL GREECE TRAVELLERS

Οι 6 κορυφαίοι προορισμοί στην Ευρώπη για ταξιδιώτες που προτιμούν την πολυτέλεια και την άνεση


5 Ιουλίου 2021

Οι 6 κορυφαίοι προορισμοί στην Ευρώπη για ταξιδιώτες που προτιμούν την πολυτέλεια και την άνεση

Δείτε ποιους ευρωπαϊκούς προορισμούς επιλέγουν οι ταξιδιώτες που προτιμούν την άνεση, την πολυτέλεια, αλλά και την ασφάλεια μιας πτήσης με ιδιωτικό τζετ

Καθώς τα διεθνή ταξίδια ανακάμπτουν από τους περιορισμούς της πανδημίας του κορoνοϊού, πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν για πρώτη φορά στη ζωή τους την ασφάλεια μιας πτήσης με ιδιωτικό τζετ για να φτάσουν στα πιο απομονωμένα σημεία της Ευρώπης, καθώς και στα πιο φημισμένα παραθαλάσσια μέρη και νησιά της. Τα πλεονεκτήματα των ιδιωτικών πτήσεων, όπως η άνεση, ο έλεγχος των μέτρων υγιεινής και η ελαχιστοποίηση της έκθεσης στον κορονοϊό, προσελκύουν όλο και περισσότερους ταξιδιώτες που μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.

Όπως αναφέρει το Forbes, αντλώντας στοιχεία από την Flexjet, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μίσθωσης ιδιωτικών αεροσκαφών, τα ταξίδια με ιδιωτικό τζετ αυξάνονται κάθε μήνα, με τις πτήσεις να παρουσιάζουν αύξηση 171% από τον Απρίλιο έως τον Μάιο και 132% από τον Μάιο έως τον Ιούνιο. Ποια είναι όμως τα μέρη στην Ευρώπη που επιλέγουν όσοι ταξιδεύουν με ιδιωτικές πτήσεις; Η Marine Eugène, European Managing Director της Flexjet, αποκαλύπτει στο Forbes τους top ευρωπαϊκούς προορισμούς για ταξίδια με ιδιωτικό τζετ αυτό το καλοκαίρι. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.