UPDATE

Απίθανη γιαγιά χρησιμοποιεί πιστολάκι μαλλιών για να κάνει τα αυτοκίνητα να κόψουν ταχύτητα και γίνεται viral


16 Σεπτεμβρίου 2019

Απίθανη γιαγιά χρησιμοποιεί πιστολάκι μαλλιών για να κάνει τα αυτοκίνητα να κόψουν ταχύτητα και γίνεται viral

Η γιαγιά Patti Baumgartner βλέποντας τα αυτοκίνητα να τρέχουν στο South Finely Point στο Polson και ανησυχώντας για την ασφάλεια του εγγονού της, κάθισε στην άκρη του δρόμου και στόχευε τα διερχόμενα αυτοκίνητα μ’ ένα άσπρο πιστολάκι μαλλιών.
«Συζητούσαμε για την ταχύτητα που αναπτύσσουν τα αυτοκίνητα και τι θα μπορούσε να τη μειώσει», είπε η Baumgartner. «Αποφασίσαμε να καθίσω στην καρέκλα και να κρατώ το πιστολάκι ως ραντάρ για τον έλεγχο της ταχύτητας».

Ο γιος της Patti, Tim, φωτογράφισε τη μητέρα του ενώ καθόταν στην καρέκλα στην άκρη του δρόμου και στόχευε τα αυτοκίνητα με το πιστολάκι μαλλιών. Τη φωτογραφία την ανέβασε ύστερα στο Twitter, για να τραβήξει την προσοχή του Noah Pesola, τροχονόμου της περιοχής και το πέτυχε.
«Το βρήκα ξεκαρδιστικό, πιστεύω ότι έχουμε θέμα με την ταχύτητα στην περιοχή της Montana και το βρήκα απίστευτη ιδέα να δουν τι αντιμετωπίζουμε, χωρίς φυσικά να προκαλέσω κάποια ανησυχία», τόνισε ο Tim.
Ο τροχονόμος Pesola το βρήκε ευφάνταστο και έδωσε στην Patti τον τίτλο «Honorary Montanta Trooper». Και ενώ η Patti δεν ξέρει αν είναι το πιστολάκι μαλλιών αυτό που σιγά σιγά μείωσε την ταχύτητα των αυτοκινήτων, σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει ξανά.

Δείτε ακόμη: Αυτή η γιαγιά στέλνει κάθε μέρα selfies στην εγγονή της