UPDATE

JLo και Ben Affleck πάνε ήδη για διαζύγιο; Γιατί ο Affleck έφυγε από το σπίτι


Τόνια Τζάφερη

25 Οκτωβρίου 2022

JLo και Ben Affleck πάνε ήδη για διαζύγιο; Γιατί ο Affleck έφυγε από το σπίτι
Κινηματογραφικός έρωτας, με ταξίδια, τρυφερές στιγμές, δύο γάμους, επανασυνδέσεις, όρκους αγάπης και φυσικά διαφωνίες

Ακόμη και τα πιο iconic ζευγάρια του Hollywood, έχουν προβλήματα και μάλιστα στην περίπτωση του Affleck με την Lopez, δεν άργησαν να έρθουν. Ομολογουμένως, πιστεύαμε πως θα καθυστερούσαν λίγο ακόμη, μιας και τους βλέπαμε να μοιράζουν αιώνιους όρκους, μόλις ένα μήνα πριν, στον δεύτερο γάμο τους. Στην συνέχεια τους βλέπαμε να απολαμβάνουν τα ρομαντικά γαμήλια ταξίδια τους, σε Παρίσι και ΗΠΑ, με τις κοινές τους εικόνες να δείχνουν έναν από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εποχής.

Jenny.Gr

Και ενώ θα μπορούσαμε επί ώρες να υμνούμε το ζευγάρι Lopez - Affleck, δυστυχώς ή ευτυχώς κανείς δεν είναι τέλειος, και τα πρώτα σύννεφα στην σχέση και τον γάμο τους, είναι εδώ. Σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, το ζευγάρι αποφάσισε για λίγο καιρό να περάσει χωριστά, μιας και η Lopez έθεσε στον Ben, συγκεκριμένους όρους, αν θέλει να συνεχίσουν να μένουν μαζί.

Ο Ben Affleck, παρουσιάζεται ως ένας ακατάστατος σύζυγος, ο οποίος καπνίζει υπερβολικά και παρατά τα αποτσίγαρα του, κάτι το οποίο η λατίνα τραγουδίστρια απεχθάνεται. Μέχρι που δεν άργησε η στιγμή για την Lopez, να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να θέσει τους δικούς της όρους, τους οποίους ο Affleck θα πρέπει να υποστεί, αν θέλει να συνεχίσει να μένουν μαζί.

Jenny.Gr

Μέχρι στιγμής εκείνος έχει φύγει από το σπίτι τους, για να πάρει τον χρόνο του να σκεφτεί και να αποφασίσει, ενώ σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα της Marca, εκείνος είναι πρόθυμος να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι τους, όντας αυτή την φορά πιο προσεκτικός και όχι τόσο ακατάστατος. Όπως επίσης, η Lopez θέλει να γίνει πιο επιεικής με τις κακές συνήθειες του νέου της συζύγου και να του δώσει χρόνο να προσαρμοστεί, ωστόσο εκείνος δεν έχει ακόμη επιστρέψει σπίτι τους.

(Μεταξύ μας, καλά θα πάει και αυτό).