UPDATE

Rihanna: Αυτό είναι το σπίτι που αγόρασε από πρωταγωνιστή των Friends για $21.6 εκατομμύρια


JTeam

20 Απριλίου 2023

Rihanna: Αυτό είναι το σπίτι που αγόρασε από πρωταγωνιστή των Friends για $21.6 εκατομμύρια
@badgalriri
To πολυτελές διαμέρισμα βρίσκεται στον 40ο όροφο σε περιοχή του Los Angeles και αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά διαμερίσματα του Hollywood

Η οικογένεια της Rihanna μεγαλώνει και εκείνη βρήκε το διαμέρισμα, στο οποίο θα περάσει τα επόμενα χρόνια μαζί με τα δύο παιδιά της και τον A$AP Rocky. To συγκεκριμένο πολυτελές διαμέρισμα, πριν το αγοράσει η star, ανήκε στον πρωταγωνιστή από τα «Φιλαράκια», Matthew Perry, ο οποίος έβαλε το διαμέρισμα προς πώληση το 2021 για $21.6 εκατομμύρια.

Το διαμέρισμα διαθέτει πανοραμική θέα σε ολόκληρο το Los Angeles, ενώ ακόμη υπάρχει ορατότητα μέχρι τον ωκεανό, αλλά και τα βουνά του Hollywood. Ακόμη διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο τραπεζαρίας, ένα ακόμη δωμάτιο για δείπνο, κουζίνα, αλλά και επιπλέον δωμάτια. Μπορείς ακόμη να απολαύσεις τη θέα, από τις 4 ταράτσες που διαθέτει, αλλά και τα δωμάτια ψυχαγωγίας.

Το αρχιτεκτονικό συγκρότημα του Robert A. M. Stern, είχε οικοδομήσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα το 2010 και γρήγορα είχε γίνει ένα από τα πιο πολυζήτητα διαμερίσματα της περιοχής, με πολλούς celebrities να ενδιαφέρονται για την αγορά του. Τέλος, υπάρχουν ακόμη πισίνες, κήποι, αίθουσες προβολής αλλά και ένα οινοποιείο.