UPDATE

Ράνια Τζίμα: «Να ακούμε αρχηγό κόμματος να ευχαριστεί καταδικασμένο, περαστικά μας»


Τόνια Τζάφερη

26 Ιουνίου 2023

Ράνια Τζίμα: «Να ακούμε αρχηγό κόμματος να ευχαριστεί καταδικασμένο, περαστικά μας»
Eurokinissi
Τις δηλώσεις του αρχηγού του κόμματος «Σπαρτιάτες» που ευχαρίστησε τον καταδικασμένο νεοναζί, Ηλία Κασιδιάρη, σχολίασε η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα με τον πιο εύστοχο τρόπο

«Περαστικά μας και θα πρέπει να το υποστούμε αυτό από αύριο», σημείωσε η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα, κλείνοντας τις δηλώσεις της σχετικά με την είσοδο του ακροδεξιού κόμματος «Σπαρτιάτες», στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε στην επόμενη οκτακομματική Βουλή, στην οποία αναμένεται να μπει και το κόμμα «Σπαρτιάτες» του Βασίλη Στίγκα, αλλά και στις δηλώσεις του ίδιου του αρχηγού που «ευχαρίστησε για τη βοήθεια» τον καταδικασμένο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής και νεοναζί, Ηλία Κασιδιάρη, δηλώνοντας με εύστοχο τόνο:

«Μείζον πρόβλημα να ακούμε αρχηγό κόμματος που μόλις μπήκε στη Βουλή, να ευχαριστεί καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση και φυλακισμένο για τη συνεισφορά του στην είσοδο του κόμματος στο Κοινοβούλιο. Περαστικά μας και θα πρέπει να το υποστούμε αυτό από αύριο» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος για την είσοδο του ακροδεξιού μορφώματος στη Βουλή.

Οι δηλώσεις του Στίγκα για το αποτέλεσμα

«Οι Σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν όλα τα ιδεώδη του ελληνισμού και τις αξίες. Έρχονται για να ενώσουν. Ευχαριστώ τον Ηλία Κασιδιάρη για την σημαντική βοήθεια που μας έδωσε» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βασίλης Στίγκας.

Με πληροφορίες από το Reader.gr