UPDATE

Τα πλυντήρια πιάτων που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου


Branded Content Team

20 Δεκεμβρίου 2023

Τα πλυντήρια πιάτων που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου
Είτε ψάχνεις ελεύθερα με δυνατότητα ημιεντοιχισμού είτε εντοιχιζόμενα, τώρα ξέρεις τι να επιλέξεις.

Η LG Electronics (LG) λανσάρει τα νέα πλυντήρια πιάτων πλήρους εντοιχισμού στην ελληνική αγορά, συνδυάζοντας κορυφαία τεχνολογία, άνεση και ευκολία στο πλύσιμο των πιάτων. Τα νέα μοντέλα εντοιχιζόμενων πλυντηρίων πιάτων, έρχονται να ενισχύσουν τις επιλογές που προσφέρει η εταιρεία στους καταναλωτές, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών ως προς την τοποθέτησή τους στον χώρο της κουζίνας.

Jenny.Gr

Βασικά χαρακτηριστικά:

• TrueSteam™

• QuadWash™

• EasyRack™ Plus

• Inverter Direct Drive

• ThinQ

• Ζώνη Διπλού Καθαρισμού

Σημαντικές τεχνολογίες/χαρακτηριστικά:

Τεχνολογία TrueSteam

Τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash™ αξιοποιούν τις φυσικές ιδιότητες του ατμού, δημιουργώντας σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας για να καθαρίσουν τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις κηλίδες από το νερό.

Jenny.Gr

Τεχνολογία QuadWash™

Χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, η τεχνολογία QuadWash™ εξασφαλίζει μέγιστο καθαρισμό με ένα μόνο πέρασμα. Με τους τέσσερις περιστρεφόμενους βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων που εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του πιάτου, επιτυγχάνεται μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού για κάθε πιάτο σε όλες τις σχάρες.

EasyRack™ Plus

Τα εύκολα ρυθμιζόμενα κάνιστρα μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τα πιάτα. Τα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν και 3ο κάνιστρο ρυθμιζόμενο κατά ύψος που εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες.

Κινητήρας Inverter Direct Drive

Ο κινητήρας Inverter Direct Drive της LG σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα τη μείωση του θορύβου1. Ο καινοτόμος Inverter Direct Drive της LG διαθέτει δεκαετή εγγύηση2 για να μπορείτε να βασίζεστε στο πλυντήριό σας για αρκετά χρόνια.

Jenny.Gr

Τεχνολογία ThinQ

Η τεχνολογία ThinQ3 προσφέρει ένα νέο περιβάλλον συνδεσιμότητας, άνεσης και παραμετροποίησης. Με την εφαρμογή για smartphone ThinQ™ της LG, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν νέα προγράμματα πλυσίματος που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, όπως για κατσαρόλες & τηγάνια, ποτήρια και ευαίσθητα σκεύη και έχουν τη δυνατότητα παραμετροποιήσης των προγραμμάτων του πλυντηρίου πιάτων, επιλέγοντας διαφορετικές επιλογές καθαρισμού. Επιπλέον, μπορούν να διατηρήσουν το πλυντήριό τους καθαρό, καθώς μετά από 30 χρήσεις, η φωτεινή ένδειξη θα τους υπενθυμίσει να βάλουν το πρόγραμμα καθαρισμού της συσκευής.

Ζώνη Διπλού Καθαρισμού

Χάρη στη ζώνη διπλού καθαρισμού ο καταναλωτής μπορεί ταυτόχρονα να καθαρίσει απαλά τα ευαίσθητα πιάτα και τις κατσαρόλες στο δυνατό πρόγραμμα έντονης πλύσης.

Jenny.Gr


[1] Κατηγορία εκπομπών αερόφερτου ακουστικού θορύβου[dB(A)]: B

[2] 2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ

[3] Απαιτείται η χρήση WIFI.


Advertorial