UPDATE CITY BLOGGING

Η Coca-Cola στο “The Christmas Factory”


1 Δεκεμβρίου 2015

fireworks.jpg

Επιτέλους τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι ετοιμασίες είναι στο απόγειο τους. Οι δρόμοι είναι στολισμένοι, τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα αρχίζουν να κατακλύζουν τα σπίτια και οι μυρωδιές από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες αναβλύζουν από παντού. Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι γεμάτες χαρά, αγάπη και συντροφικότητα, προσφέροντας μας τη μαγεία τους απλόχερα. Οι μέρες που έρχονται είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε ότι στη ζωή υπάρχουν όμορφες στιγμές και ότι όλοι μπορούμε, έστω για λίγο, να γίνουμε και πάλι παιδιά.

Αν θέλετε να κάνετε τα φετινά Χριστούγεννα τα πιο όμορφα των τελευταίων χρόνων, η Coca-Cola σας δίνει αυτή την ευκαιρία, με το να είναι χρυσός χορηγός του “The Christmas Factory”, του πιο φαντασμαγορικού εργοστασίου Χριστουγέννων, που θα σας «ταξιδέψει» στα πιο όμορφα γιορτινά παραμύθια. Ατέλειωτα παιχνίδια παρέα με τους αγαπημένους μας Χριστουγεννιάτικους ήρωες, εργαστήρια, παραστάσεις και μουσική, είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που περιμένουν όλους όσοι επισκεφθούν την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, για να ζήσουν από κοντά τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ένα από τα πιο ξεχωριστά σημεία του “The Christmas Factory” θα είναι, για άλλη μια χρονιά, το Santa’s House by Coca-Cola, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τον Άη Βασίλη και την γυναίκα του, την κυρά-Βασίλενα, και να ζήσουν μοναδικές Χριστουγεννιάτικες στιγμές!

stratiotis

Στο Santa’s House τα παιδιά παραδίδουν το γράμμα τους στον Άη Βασίλη και μοιράζονται τη χαρά των Χριστουγέννων με τους αγαπημένους τους, γράφοντάς τους μια γιορτινή ευχή. Εκεί, οι μικροί επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γίνουν και επίσημα βοηθοί της κυρά-Βασίλενας και όλοι μαζί να φτιάξουν τη μεγαλύτερη κουβέρτα με την παραδοσιακή τεχνική του αργαλειού.

Ανοίξτε τις καρδιές σας και αφήστε την αγάπη να τρυπώσει! Γίνετε πάλι παιδιά και πείτε σε αυτούς που αγαπάτε τη λέξη «σ’ αγαπώ!». Και τότε τα Χριστούγεννα θα γίνει και για εσάς η πιο όμορφη και μαγική γιορτή του χρόνου!

Το Santa’s House by Coca-Cola θα υποδέχεται τους επισκέπτες του “The Christmas Factory” από τις 27 Νοεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου!