UPDATE CITY BLOGGING

Tην Πέμπτη 13 Ιουνίου θα παρακολουθήσουμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο


11 Ιουνίου 2019

adria-crehuet-cano-668998-unsplash.jpg

Mε όχημα το ποδόσφαιρο το Beyond Goals δίνει την ευκαιρία σε αγόρια και κορίτσια  12-18 ετών από την ομάδα νέων του Επικέντρου της ActionAid να μάθουν να σέβονται τη διαφορετικότητα, να εκφράζουν τα προβλήματά τους και να αλληλοϋποστηρίζονται για να πετύχουν τους στόχους τους.

Έτσι λοιπόν την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 15.00 μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, μαζί με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, πρωταθλητή του EURO2004, τη Θωμαή Βαρδαλή, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών, και κορίτσια και αγόρια 12-18 ετών από την ομάδα νέων του Επικέντρου της ActionAid.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

15:00 –Παρουσίαση του προγράμματος Beyond Goals από τον Δημήτρη και τη Θωμαή, μαζί με τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Συντονίστρια θα είναι η δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη.

16:00 – Αγώνας διάρκειας μισής ώρας, όπου τα παιδιά της ομάδας της ActionAid θα παίξουν μαζί με διάσημους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες της χώρας ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, βασισμένο στην πρωτοποριακή μεθοδολογία football 3.

 Σε αυτό το ποδόσφαιρο δεν μετράνε μόνο τα γκολ, κανείς δεν είναι μόνος του όταν πέφτει και δίνονται ίσες ευκαιρίες σε όλους και όλες να εκφράσουν τα προβλήματά τους και να αγωνιστούν για να βελτιώσουν την κοινότητά τους.

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 15:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου (Βασ. Όλγας 6, είσοδος από Αρδηττού με δυνατότητα parking).

 Δηλώστε την παρουσία σας εδώ.