UPDATE CITY BLOGGING

Girls' night out: Πού θα φας τέλειο μεξικάνικο και θα πιεις margaritas με τις φίλες σου


Νατάσσα Σχοινά

14 Μαΐου 2024

Girls' night out: Πού θα φας τέλειο μεξικάνικο και θα πιεις margaritas με τις φίλες σου
Το Margarita MAYnia στα TGI FRIDAYS™ είναι η τέλεια επιλογή για να περάσετε φανταστικά

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να τελειώνεις τη δουλειά, να πηγαίνεις σπίτι και να ετοιμάζεσαι να βγεις με τις φίλες σου το βράδυ. Πόσο μάλλον όταν μπαίνει ο Μάιος, ο καιρός έχει ήδη καλοκαιρινή διάθεση και έχεις πλέον την επιλογή να φας και σε εξωτερικό χώρο. Ε ναι, λοιπόν, ανυπομονούμε να το ζήσουμε και ξέρουμε ακριβώς σε ποιον προορισμό θα γίνει αυτό, αφού τα TGI FRIDAYS™, σε όλα τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, φέρνουν ξανά τον αγαπημένο θεσμό Margarita MAYnia κι έτσι από τις 14 Μαΐου θα μπούμε στην πιο συναρπαστική μεξικάνικη διάθεση!

Τι περιλαμβάνει το φετινό Margarita MAYnia

Όπως αναφέρει και το όνομά του, το Margarita MAYnia τωνTGI FRIDAYS™ είναι μία «γιορτή» με margaritas. Με τη διαφορά ότι από τις 14 Μαΐου θα συμβαίνει καθημερινά μέχρι τις 7 Ιουνίου κι έτσι θα έχουμε άπλετο χρόνο να δοκιμάσουμε κάθε φανταστική γεύση που θα υπάρχει στον κατάλογο.

Jenny.Gr

Πέρα από τη διαχρονική γεύση της Fridays™ Classic Margarita και της The Best Fridays™ Margarita που έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία να επιλέξουμε ιδιαίτερες εναλλακτικές, όπως η Peach Basil Margarita με βασιλικό και ροδάκινο (σ.σ. Ο τρόπος που συνδυάζεται το El Jimador Blanco με υλικά, όπως ροδάκινο, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime και νέκταρ αγαύης, δημιουργεί ένα σούπερ αρωματικό αποτέλεσμα που σε «ταξιδεύει» σε εξωτικούς προορισμούς). Προσωπικά, έχω ξεχωρίσει και τη Fridays Mango Margarita, γιατί λατρεύω τη δροσερή γεύση του mango, αλλά και την Pink Chili Margarita που συνδυάζει τη δροσιά με ελαφρώς πικάντικη γεύση.

Οι αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις που θα απογειώσουν κάθε έξοδο

Ναι, λατρεύουμε τις margaritas, αλλά τίποτα δε θα ήταν το ίδιο αν αυτές δε συνοδεύονταν από τα κορυφαία νέα μεξικάνικα πιάτα των TGI FRIDAYS™. Το ακόμα πιο φανταστικό; Τα εν λόγω πεντανόστιμα πιάτα δε θα φύγουν μόλις τελειώσει το Margarita MAYnia, αλλά θα παραμείνουν στον κατάλογο για να μπορούμε να τα παραγγέλνουμε ανά πάσα στιγμή.

Τα Tequila Lime Shrimp Tacos, για παράδειγμα, είναι ένας πραγματικός «έρωτας». Πρόκειται για σωταρισμένες γαρίδες σε tequila lime butter με avocado spread, ανθότυρο, Monterey Jack και Smoked Chipotle sauce και είναι τόσο λαχταριστό όσο φαίνεται σε αυτήν τη φωτογραφία:

Jenny.Gr

Και τι να πει κανείς για το νέο entry του καταλόγου, την Puebla Chicken Quesadilla με μαριναρισμένο κοτόπουλο Al Pastor, τυριά Colby και Monterey Jack, κόκκινες πιπεριές, μανιτάρια σωταρισμένα και Al Pastor sauce; Μία μπουκιά αρκεί για να την προσθέσεις στα αγαπημένα σου πιάτα για το επόμενο διάστημα.

Jenny.Gr

Οι λάτρεις του κοτόπουλου θα βρουν κι άλλες λαχταριστές επιλογές που θα τους συναρπάσουν: Το Chicken Al Pastor με μαριναρισμένο κοτόπουλο Al Pastor, λωρίδες corn tortillas, ρύζι με μυρωδικά, αβοκάντο, καλαμπόκι, κόκκινα φασόλια, pico de gallo και ψημένο ανανά και η Chicken Ranchero Enchilada με τη φανταστική Ranchero sauce που δεν πρόκειται να φύγει από το μυαλό σου.

Jenny.Gr

Αν, ωστόσο, είσαι vegetarian, υπάρχει ένα πιάτο που έχει φτιαχτεί για εσένα. Ο λόγος για την Veggie Quesadilla, με παρμεζάνα, Philadelphia, μοτσαρέλα, σπανάκι, καρδιές αγκινάρας, corn chips, σωταρισμένα κρεμμύδια, κόκκινες πιπεριές και Ranchero sauce. Πεντανόστιμη και ζουμερή, όπως πρέπει να είναι!

Jenny.Gr

Ετοιμάσου, λοιπόν, γιατί από τις 14 Μαΐου μέχρι τις 7 Ιουνίου θα ζήσεις τις πιο αυθεντικές μεξικάνικες εμπειρίες της ζωής σου. Στείλε στα κορίτσια και βάλτε στο πρόγραμμα τις εξόδους που θα αποτελέσουν το τέλειο κλείσιμο κάθε ημέρας. Salud!

Ακολούθησε τα TGI FRIDAYS™ σε Facebook, Instagram και TikTok για να μαθαίνεις κάθε συναρπαστικό νέο.

Advertorial