UPDATE #NOW

Τα έργα της Anny Leibovitz στο Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza


22 Φεβρουαρίου 2013

NJV-Athens-Plaza-Explorers-bar-H6.jpg

Μοναδικά signature cocktails, με φόντο τα έργα της Leibovitz, θα συνοδεύουν του ήχους του πιάνου.

Η διάσημη φωτογράφος Leibovitz ένωσε τις δυνάμεις της με τον γνωστό ηθοποιό Kevin McKidd και το ουίσκι The Macallan, δημιουργώντας την ατμοσφαιρική σειρά «Masters of Photography 3: Annie Leibovitz Edition». Μια σειρά που μπορούμε να θαυμάσουμε στο Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza, ενώ παράλληλα θα έχουμε τη δυνατότητα δοκιμάσουμε και τη σειρά The Macallan Fine Oak σε Ice Ball Serve.

Η Leibovitz στα έργα της «The Macallan, The Last Word» απεικονίζει τον Kevin McKidd να απολαμβάνει το γνωστό σκοτσέζικο ουίσκι σε διάφορες περιστάσεις. Κάπως έτσι προέκυψαν τέσσερις φωτογραφίες και ισάριθμες ετικέτες, που κοσμούν 1.000 συλλεκτικές φιάλες με διαφορετικά αποστάγματα The Macallan.

Έως και τον Απρίλιο οι επισκέπτες του Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza θα θαυμάσουν από κοντά τις διάσημες φωτογραφίες, τα 4 φωτογραφικά πορτρέτα του Σκοτσέζου ηθοποιού αλλά και τις συλλεκτικές φιάλες του The Macallan.

Επίσης για όλη την περίοδο των Αποκριών, έως και τις 20 Μαρτίου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο το Explorer’s Bar θα πλημμυρίζει με μουσικές soft jazz από το πιάνο του Δημήτρη Κατακουζηνού και της αισθαντικής φωνής της Νέλλης.