UPDATE #NOW

Το 3ο τεύχος του Kool Magazine με εξώφυλλο τον Τόνι Σφήνο!


7 Μαρτίου 2013

Kool.jpg

Το 2ο τεύχος του Kool, άγγιξε τα 20.000 downloads μέχρι στιγμής, το κοινό του παρέμεινε πιστό και διαρκώς αυξάνεται.

Το 3ο τεύχος ήρθε για να σας φτιάξει τη διάθεση. Ο Τόνι Σφήνος ξετυλίγει τη μοναδική του προσωπικότητα σε ένα βίντεο που θα αφήσει εποχή. Οι συντελεστές της παράστασης «Τα Κόκκινα Φανάρια» ερμηνεύουν τη μόδα της σεζόν, η νικήτρια του φετινού Dancing with the Stars, Ντορέττα Παπαδημητρίου δίνει μαθήματα χορογραφημένης αμεσότητας και ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλύπτει την ευαίσθητη πτυχή του εαυτού του. Ανοίξτε το φερμουάρ της Ανδρεανής Τσάφου και δείτε τι κρύβεται πίσω από το τολμηρό body που φοράει, διαβάστε όλες τις αλήθειες για έναν επιτυχημένο ή αποτυχημένο γάμο και ταξιδέψτε στο βυθό με φωτογραφίες και βίντεο που θα σας κόψουν την ανάσα. Δείτε τι εννοούσε ο Πάγκαλος με την έκφραση «μαζί τα φάγαμε» και πως η showbiz έχει μετατραπεί στο “Starving with the stars”!

Ακόμα: νυχτερινή διαδρομή στο πιο θρυλικό μπαρ της Αθήνας, ακούστε το soundtrack του μήνα, απολαύστε τη νέα Aston Martin Vanquish και δείτε τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές!

Και μη ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα Apple iPad Mini WiFi 16GB!

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animation κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο αγαπημένο σας θέμα!

Κατεβάστε το App στο iPad ή στο Android Tablet σας και επιλέξτε τα τεύχη που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν!

KOOL, το ελληνικό περιοδικό για iOS & Android Tablets. Όταν το ακουμπάς, ζει…

Δείτε το “trailer” του δεύτερου τεύχους.

 

Για να κατεβάσετε το περιοδικό πατήστε:

Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω: Για Android Tablet στο εικονίδιο παρακάτω: Facebook:facebook.com/KOOLthemagazine Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag