UPDATE #NOW

Το Makedonia Palace συνεργάζεται με τη Nova


17 Οκτωβρίου 2013

Το ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας ανεβάζει ψηλά τον πήχη.

Το ξενοδοχείο Makedonia Palace, είναι ίσως το πιο διάσημο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και τώρα έκανε ένα ακόμη βήμα παραπάνω αφού  προχώρησε σε συνεργασία με τη Nova. Πλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις τηλεοπτικές της υπηρεσίες των δορυφορικών καναλιών.

Οι τηλεοπτικές επιλογές είναι πολλές με μία μεγάλη γκάμα καναλιών που καλύπτουν πλήρως όλα τα γούστα. Πιο συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρουν τα κανάλια Novasports, να ενημερώνονται μέσα από τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα αλλά και να διασκεδάζουν μέσα από το κανάλι Novalife που προβάλλει αγαπημένες σειρές, ταινίες καθώς και ψυχαγωγικές εκπομπές καθώς και το παιδικό κανάλι Disney για τους μικρούς μας φίλους.

Το Makedonia Palace επέλεξε να συνεργαστεί με την Nova την πρώτη και μεγαλύτερη ψηφιακή συνδρομητική τηλεόραση που είναι σήμερα και ο μεγαλύτερος πάροχος 3Play υπηρεσιών.  Μιλάμε για μία σπουδαία συνεργασία που θα έχουν τη χαρά να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου, ώστε να είναι πλήρως καλυμμένοι από τις υπηρεσίες και να νιώθουν σαν το σπίτι τους.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.