The Global Eve

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

Η απόλυτη μουσικο-χορευτική εμπειρία για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

**Σάκης Αρσενίου, Νίκος Βουρλιώτης, Ελευθερία Ελευθερίου, Πέτρος Ίμβριος, Κώστας Μαρτάκης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέϊρα, Nevma, Otherview, Salsa Sinners, αλλά και οι Κώστας Ζήκος,Βασίλης Λιάτσος,Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Erwin, Manos Magiatis, είναι ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ από τους καλλιτέχνες και ραδιοφωνικούς παραγωγούς , αντίστοιχα, που θα βρίσκονται στις σκηνές του πολυ-θεματικού event της 31 Δεκεμβρίου 2013 στο Athenaeum Ιntercontinental

85 Έλληνες καλλιτέχνες και ραδιοφωνικοί παραγωγοί σε ένα εκρηκτικό μουσικό-χορευτικό γεγονός που παρουσιάζεται ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
5 stages (σκηνές) για να τους υποδεχτούν
10 Open bars (απεριόριστη κατανάλωση ποτού σε όλα τα stages, που συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εισόδου).
Σε 1 μόνο βραδιά… στο Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental!

THE-GLOBAL-EVE-2014

Το Athenaeum Intercontinental σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία WinWin Marketing ετοιμάζεται για μια φαντασμαγορική βραδιά προκειμένου να υποδεχτεί το 2014. Ένα εκρηκτικό και πολυ-θεματικό event για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Τρίτη 31/12/2013 το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό από τις 22:00 (το βράδυ) μέχρι τις 10:00 (το πρωί).

NewYorkMinimal & ProgressiveHouse, Mainstream, Dubstep, Latin, Salsa, RnB και φυσικά ελληνική αγαπημένη μουσική σε 5 διαφορετικά stages–προορισμούς, στα 3 επίπεδα του ξενοδοχείου δίνουν τη δυνατότητα, σ’ όσους παρευρεθούν, να γνωρίσουν την πολυπολιτισμικότητα και την κουλτούρα 5 σπουδαίων πόλεων του πλανήτη.

«Πιλότοι» στο ταξίδι της αληθινής διασκέδασης οι κορυφαίοι του είδους:
«Ανταπόκριση» σε House beats με το StageNewYork και τον Πάνο Γεροντάκη απ’ τον 88,6. Μαζί του οι Djs Angelo, Κώστας Ζήκος, Alex Piem, Kumo, Valano και πολλοί άλλοι εκλεκτοί … «συγκυβερνήτες».

RnB ρυθμοί απo τον Free Angel 9.18 και το Family the Label στο StageLondon, μαζί με τους: Νίκο Βουρλιώτη, Nevma, Dj Rico Vox, Aris van Velκos, Inermen.
Special Vocals : Stacey.
Resident dj o Δημήτρης Δαλάκος.

Mainstream εναλλακτικά ακούσματα απ’ το StageBerlin με το εκρηκτικό πλήρωμα του Athens Deejay και Star Dj τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Μαζί του οι Κώστας Μαρτάκης, Otherview, Kings – Antonella, Nίκος Γκάνος και Drew.
Warm up set απ’ τον Erwin.
Σε Latin ρυθμούς και απευθείας απ’ το Stage Barcelona, oι Salsa Sinners «βάζουν φωτιά» με τους: Nickos K, Dj Socrates, Juan Antonio, Dj George και B. Μαζί τους οι χορευτές Kiki, Elli Kostova, Anna Polyzou, Dr Bo και Rena Mavrakaki.

Η απογείωση έρχεται με αγαπημένη ελληνική μουσική στο StageAthens απ’ τον Δρόμο fm με τους: Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέϊρα, Ελευθερία Ελευθερίου, Κυριάκο Κυανό, Σάκη Αρσενίου, Hastag, και Στέφανο Δημοσθένους . Guest Dj, ο γνωστός παραγωγός του Δρόμου fm, Manos Magiatis.
Resident dj: Βασίλης Λιάτσος
Special guest εμφάνιση: Πέτρος Ίμβριος.

Για τον ερχομό του νέου χρόνου υπάρχουν πολλές προτάσεις διασκέδασης και διαφορετικοί τρόποι ψυχαγωγίας.

The Global Eve [email protected] Athenaeum Intercontinental

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε: www.theglobaleve.com ή εναλλακτικά επικοινωνήστε για κρατήσεις τραπεζιών αλλά και πρόσκληση εισόδου με απεριόριστη κατανάλωση, στο τηλέφωνο: 213 0008790.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα & κερδίστε πέντε (5) διπλές προκλήσεις!

Η ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΟ

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 29/12/2013 στις 23:59

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.